Transparent

Vinterferie for hele familien

I vinterferien er der oplevelser for både børn og deres voksne. I kan blandt andet gå på opdagelse i sanseudstillingen Byen under byen, som er en poetisk og forførende totalinstallation for hele familien. Besøg også den anmelderroste udstilling Kathrine Ærtebjerg - De tusind gåders sted. Mange vil nok kende Kathrine Ærtebjerg som en af de ti danske billedkunstnere, der bidraget til at udsmykke Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. 

Her bor Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary, og i deres anretter køkken har Kathrine Ærtebjerg lavet et farverigt vægmaleri. Det viser dyr og små mennesker. Er de venner eller fiender? De er omgivet af skyagtige farveplamager og kæmpestore blomster. I familieværkstedet, ved det store anretterbord, kan du selv prøve at anrette et smukt og kunstnerisk måltid/billede – ligesom i kronprinsparrets køkken. Husk at tage billeder undervejs! At anrette et måltid er nemlig lidt som at komponere et billede.

Bliv inspireret af Kathrine Ærtebjergs hængeskulpturer i udstillingen og lav din egen i familieværkstedet. Måske et farverigt spøgelse eller en vandmand med lange fangarme? Du kan lave din skulptur simpel eller udfordre dig selv og gøre den bevægelig og sprællemandsagtig. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Husk at vi holder særåbent mandag d. 14 februar kl. 10-17.