31.5.2017

Ane Cortzen
Rend mig i den gode smag

17:00
19:00

Ane Cortzen bringer nyt perspektiv til udstillingen Vilhelm Lundstrøm og den gode smag med sit foredrag om god og dårlig smag.

Ane Cortzen er kulturchef for Kähler, men er også kendt for sine mange år ved DR – både foran og bagved kameraet. Hun var blandt andet vært på programmerne TV!TV!TV! (2010), Vogternes Råd (2013), Søndag Live! (2014), Made i Denmark (2015) og TV-Quizzen (2015).
I sit nuværende job hos Kähler bestræber hun sig på at bygge bro mellem den elitære og den folkelige kultur gennem samtale, debat og oplysning.

Ane Cortzen skriver om sit foredrag:
”Poul Henningsen designede P.H. lampen som et oprør mod den gode smag. Men paradoksalt nok er selvsamme lampe blevet et særdeles velkendt udtryk for god smag. I forhold til tidligere er godt design er gået hen og blevet en klassemarkør. Hvorfor er noget kultur fint og andet knap så fint? Med massevis af eksempler punkteres fordommene om god og dårlig smag samtidig med at foredraget også påpeger at man sagtens kan tale med om både design og kunst uden at være uddannet indenfor nogle af felterne.”

Billet til foredrag inkl. et glas vin/vand og adgang til udstillingen Vilhelm Lundstrøm og den gode smag kr. 100,-.
Du har adgang til udstillingen enten før eller umiddelbart efter foredraget.

Køb din billet her.