7.9.2016

Brandts med baby

10:30
12:30

Kom med på en fotografik rejse med kreativ workshop. Brandts inviterer forældre på barsel og babyer indenfor til formiddage med plads til babypludren og bleskift undervejs.

Vi bevæger os denne onsdag på rejse til Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika, der alle er repræsenteret på dette års Fotobiennale udstilling Cities and Memory. Gennem et oplæg med billeder fra udstillingen, får vi via de lokale kunstneres linser et indblik i den rivende udvikling som landene gennemgår i disse år. Fotograferne har forholdt sig til hvordan denne udvikling afspejler sig i deres byer og hvordan det påvirker den personlige og kollektive hukommelse.

I workshoppen ser vi Odense lidt fra oven. Her skal I lave små fotografiske tidslommer til jeres baby som skal gemmes og åbnes en dag i fremtiden.
Undervejs hygger vi med en kop kaffe/te, frugt og lidt brød.

Tilmelding er ikke nødvendig, men tag gerne en bæresele eller en lille klapvogn med til omvisningen i udstillingen. Der er mulighed for at parkere i parkeringskælderen tæt på Brandts mod betaling. Det er selvfølgelig tilladt at medbringe mad til børnene.

Tidspunkt: Kl. 10.30-12.30
Sted: Brandts Torv 1, 5000 Odense C
Pris: Voksne 100,-, babyer gratis