6.11.2019

UDSOLGT! Brandts med baby

10:30
12:30

Kom med når Kunstmuseum Brandts inviterer forældre på barsel og babyer indenfor til en kunstnerisk formiddag med plads til babypludren og bleskift undervejs.

Program for formiddagen
10.30 Velkomst i Kunstpausen på 2. sal
10.45-11.15 Rundvisning i Værkerne
11.15-12.30 Kreativ workshop, kaffe og hygge

I workshoppen arbejder vi med fod- og håndaftryk af jeres babyer. Aftrykkene er lige til at tage med hjem og hænge op på væggen eller pakke ind som den perfekte gave til bedsteforældrene.

Kaffe, vand, boller og frugt er med i prisen, og I er velkomne til at gå på opdagelse i udstillingerne på egen hånd efterfølgende.

PRAKTISK
Tag gerne en bæresele eller en lille klapvogn med til rundvisningen i udstillingen. Der er mulighed for at parkere i parkeringskælderen tæt på Brandts mod betaling.
Det er naturligvis tilladt at medbringe mad til børnene.

Tidspunkt: kl. 10.30-12.30
Sted: Amfipladsen 7, 5000 Odense C
Billetpris: 125,-
Medlemspris: 50,-
Babyer er gratis

Køb din billet her eller i museets billetsalg.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke love, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER. Når du er logget på, så kan du se billetten HER.