2.11.2019

Byvandring: Skulpturer i Odense

13:30
15:30

Kom med på opdagelse i Odenses mange smukke skulpturer og parker.

Vi starter ved Johannes Bjergs skulptur Pomona fra 1955, der står i vores café, og når alle er samlet går vi sammen op til udstillingen The great filter med samtidskunstneren Adam Jeppesen’s skulpturer.

Herfra går vi videre ud i byen med tegnegrej under armen, så vi kan tegne skitser undervejs. Vi sørger for tegnegrej, så du skal blot sørge for at være klædt fornuftigt på efter vejret.

Rundvisningen foregår i dialog med deltagerne og vi arbejder med små tegneøvelser undervejs for at åbne op for samtalen.

Vi oplever blandt andet værker af Aksel Hansen, Robert Jacobsen, Gerhard Henning og Svend Wiig Hansen.

Vi runder af tilbage i Brandts Café ved Pomona.

Program
13.30 Vi mødes i Brandts Café og går op i Adam Jeppesens udstilling
13.50-15.20 Skulpturrundvisning ude i byen
15.20-15.30 Vi runder af i Brandts Café

Billetpris: 125,-
Medlemspris: 50,-

Køb din billet her eller i museets billetsalg.

Du får en voucher på 50% til en drikkevare i caféen samt billet til udstillingerne med i prisen. Voucheren kan kun bruges på dagen for arrangementet. Du er velkommen til at komme tidligere og se udstillinger eller bruge din voucher i caféen inden arrangementet starter.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER.