10.10.2020
18.10.2020

Familieværksted i efterårsferien

11:30
15:30

Send et postkort fra poesiens og længslens verden

Tænk at modtage et postkort fra en der hedder Melodie Gaël, sendt fra Geneve i 1909! På forsiden ser du et smukt, håndmalet portræt af en kvinde og på bagsiden kan du læse en poetisk og sanselig beskrivelse af det sted hun er.

På Kunstmuseum Brandts’ efterårsferieværksted kan du drømme dig til fjerne kyster og sende et postkort hjem – med akvarel og poesi.

I udstillingen “Hugo Pratt – På sporet af Corto Maltese” kan du både rejse til Venedig, Etiopien, Argentina, Påskeøen, Brasilien, Indien, Malta, De Caribiske Øer, eller Stillehavet endda. Her kan du finde inspiration til hvem, hvor og hvornår dit postkort skal sendes fra, og i værkstedet hjælper museets formidlere dig med at sætte ord og farver på oplevelserne.

Vi har både frimærker og postkasse, så vi kan få sendt poesien og længslen ud i verden med det samme.

Dato: 10.-18. oktober
Tid: Hver dag kl. 11.30-15.30
Entré til museet: 110,- for voksne – børn 0-17 år har fri entré
Adgang til værkstedet: 30,-

Vi lægger stor vægt på, at du har en god og sikker kunstoplevelse, og derfor er der begrænsede pladser i værkstedet. Det er ikke muligt at bestille billetter på forhånd, men vi forventer ikke lang ventetid.

Kunstmuseum Brandts overholder altid gældende retningslinjer i forhold til at mindske smittespredning af COVID-19.

Vi opfordrer alle besøgende på museet til at følge anbefalinger om afstand og hygiejne – og til at opføre sig hensynsfuldt overfor de øvrige gæster.