27.8.2020

Filmvisning: Vinterbørn

18:30
20:30

Kunstmuseum Brandts’ udstilling om Dea Trier Mørch rummer grafiske værker, der viser hendes engagement i både den nære og fjerne verden, tidens samfundspolitiske agenda og globale begivenheder. Det er et samlet projekt, der handler om at få kunsten ud i livet og ind i verden. En titel der i den grad referere til livets begyndelse og samtidig Dea Trier Mørchs banebrydende romaner. Denne aften viser vi filmatiseringen af romanen Vinterbørn fra 1976. For mange vil der være tale om et nostalgisk gensyn, mens historien for andre vil være nyt og øjenåbnende.

Inden filmen begynder vil der være en kort introduktion af vores aktuelle udstilling Dea Trier Mørch – Ind i verden.

Om Vinterbørn
Filmen finder sted på Rigshospitalets fødeafdeling blandet kvinder, der er indlagt til observation på grund af komplikationer ved svangerskabet. I situationen opstår der et fællesskab mellem kvinderne uanset deres forskelle i alder, psyke og social baggrund. Filmen illustrerer således, hvordan fællesskabet omkring børnefødslerne ligestiller kvinderne og skaber solidaritet.
I 1979 fik filmen tildelt Sølvbjørnen for bedste instruktør.

Praktisk information
Billetpris: 150,-
Medlemspris: 75,-
Hvis du ikke er medlem, så læs mere om medlemskab og priser her.

Du kan udelukkende købe din billet på vores webshop her.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke love, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen her.

© Dea Trier Mørch