Årets julegave Mit Brandts årskort Få fri adgang til museet i et år. Og tag en ven med.
12.9.2020

Aflyst! Foredrag med Johanne Mygind

14:30
16:00

Foredraget er desværre aflyst. Har du allerede købt billet, vil du blive kontaktet.

Spoken Word Festival og Kunstmuseum Brandts præsenterer journalist og forfatter Johanne Mygind, der denne aften fortæller om sin livslange fascination af Dea Trier Mørch, som startede, da hun som tolvårig læste romanen Vinterbørn.

Dea Trier Mørch var en kunstner, som gjorde det private politisk, men også bragte ømheden ind i kampen for en bedre verden. I sine billeder og romaner skildrede hun glæden ved at amme og ved at protestere, og har efterladt et samlet, som både er ekstremt tidstypisk og samtidig rækker langt ind i fremtiden.

Johanne Mygind er født i 1976 (samme år som Vinterbørn udkom – hendes mor læste den under graviditeten), har studeret statskundskab og antropologi og arbejdet for blandt andet P1, Information og Weekendavisen. Hendes første roman Kærlighedens år udkommer 2021 og handler om kvindelivet i 1970’erne og i dag.

Praktisk
Foredraget finder sted i Kunstpausen på 2. sal

Billetpris: 150,-
Medlemspris: 75,-
Hvis du ikke er medlem, så læs mere om medlemskab og priser her.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke love, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen her.

Foto: Johanne Mygind ©Lizette Kabre