Årets julegave Mit Brandts årskort Få fri adgang til museet i et år. Og tag en ven med.
10.9.2020

Fra plakat til pladerille

17:00
19:00

Om Dea Trier Mørch, Demos og Røde Mor.

Forfatter og vinylentusiast Michael Christensen, der er født og opvokset i Holstebro, guider dig gennem fortællinger og musikalske nedslag i tiden omkring 1960’erne og 1970’erne.

Ved dagens foredrag knytter vi trådene fra udstillingen Dea Trier Mørch – Ind i verden samt hendes mangfoldige kunstneriske produktion til den politiske del af den danske musik, der blev en meget vigtig del af ungdomskulturen.

Med rødder i den kommunistiske venstrefløj, og som glødende Vietnam-krigsmodstander, blev Dea Trier Mørch en del af kunstner-kollektivet Røde Mor, der gennem musik og grafik nåede ud til en stor del af tidens unge med budskabet om fred, lighed og broderskab.

Michael har udgivet bogen Da Maren blev elektrisk, der handler om det lokale musikliv i Holstebro i 60’erne – og næste udgivelse om 70’erne er på vej. Michael er desuden foredragsholder og tovholder på vinylarrangementer på Holstebro Bibliotek.

Praktisk
Foredraget finder sted i Kunstpausen på 2. sal og varer cirka 2 timer med indlagt pause.

Billetpris: 150,-
Medlemspris: 75,-
Hvis du ikke er medlem, så læs mere om medlemskab og priser her.

Du kan udelukkende købe din billet på vores webshop her.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke love, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER.

© Dea Trier Mørch