5.5.2017

Fredagsbar i komplementærfarver

17:00
21:00

Medlemsevent for Mit Brandts Ung

Stilleben collager // DJ // Perlepladeworkshop // Farverige drinks // Skitseomvisninger

Mit Brandts Ung inviterer til fredagsbar, der denne gang er klædt i komplementærfarver inspireret af Vilhelm Lundstrøm. Hvis du lige skal have genopfrisket hvad komplementærfarver nu er for noget, så er det kombinationen af rød/grøn, gul/lilla og orange/blå.

Workshop
Slå dig løs med farver og former og skab dine egne stilleben opstillinger a la Lundstrøm i collageform. Eller slip dit indre barn fri i perlepladeversioner af malerierne fra udstillingen.
Workshop åben kl. 17-21 i stueétagen

Skitseomvisninger
Få en helt anderledes kunstoplevelse med en skitseomvisning i Vilhelm Lundstrøm og den gode smag.
Omvisninger kl. 18 og 19 på 1. sal

Farverige drinks og lækre toner
Baren er åben hele aftenen og byder på øl, vand og farverige drinks – alt sammen naturligvis til studentervenlige priser. DJ 99 blows sørger for soundtracket til din aften.

Og du kan også vinde noget…
Klæd dig i komplementærfarver. Vi præmierer det bedste outfit med en af de fine designvarer fra Nicholai Wiig-Hansens særlige kollektion, der er produceret til udstillingen med Lundstrøm.

Bliv medlem
Hvis du er 18-30 og ikke allerede er medlem af Mit Brandts Ung, så kan du melde dig ind i billetsalget eller på shop.brandts.dk på denne og alle andre dage.
Medlemskabet giver fri entré til udstillingerne året rundt (+ 1 ven i samme alder). Du får også invitationer til fx særlige omvisninger, foredrag eller artist talks i løbet af året. Og så får du mulighed for at deltage i fredagsbaren, som vi afholder 2-4 gange om året.
Det koster kun kr. 150,- for kunst ad libitum i et helt år i Mit Brandts Ung.

Der er fri entré for medlemmer af Mit Brandts Ung + en ven. Du behøver ikke tilmelde dig, og du kan sagtens melde dig ind ved ankomst på dagen.