10.10.2019

Jagten på en stumfilmstjerne – AFLYST!

17:00
18:30

ARRANGEMENTET ER AFLYST

I efteråret 2020 åbner Brandts en spektakulær udstilling om Danmarks første og absolut største stumfilmstjerne, Asta Nielsen. Med sin slanke, drengede figur, store øjne og dybe forståelse for dét at spille for kameraet, lagde hun verden for sine fødder i 1910’erne og 1920’erne.

Udover at være superstjerne på det store lærred, var Asta Nielsen også indbegrebet af en ny tid: selvstændig, handlekraftig og trendskabende.
I dag findes kun cirka halvdelen af hendes film, resten er gået til eller er forsvundet. Asta Nielsens samlede værk består derfor af fragmenter. På samme måde er de fysiske spor af hendes stjerneliv heller ikke så lette at indfange.

Denne aften i oktober kan du møde kuratoren bag udstillingen og høre om det både frustrerende og eventyrlige detektivarbejde, det har krævet at indfange essensen af en stumfilmstjernes karriere og omsætte det til en storslået historie.

Pris: 75,-
Medlemspris: 45,-

Køb din billet her eller i museets billetsalg.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER.