Årets julegave Mit Brandts årskort Få fri adgang til museet i et år. Og tag en ven med.
3.11.2020

Jordemoderkaffe og grafik

13:00
15:30

Dea Trier Mørchs Ind i verden fra 1977 satte billeder på fødslen på en helt ny måde. Værkerne har fået stor betydning for, hvordan fødslen opfattes og hvordan vi kan tale om den og de grafiske fremstillinger af fødslen pryder stadig i dag mange fødesteder og jordemoder-kontorer. 

Kig forbi museet denne eftermiddag, hvor du kan møde en gruppe jordemødre. Her kan du få en kop jordemoderkaffe og en snak om, hvad Deas værker betyder for en jordemoder. Hvordan synet på fødsler har ændret sig over tid. Og, ikke mindst, hvilken betydning Deas værker har haft for udviklingen.

Både kaffe og snak er inkluderet i entrébilletten.

Kl. 14.00-14.30 kan du høre en samtale mellem kunstformidler Mathias Rude og en jordemoder om Deas værker. Samtalen live-streames samtidig på Facebook (publikum er ikke med i billedet). Der er fri entré til samtalen, men grundet corona er der begrænset antal pladser. Mød derfor op i god tid hvis du vil sikre dig en plads. Der er ikke mulighed for at booke billet.

Kunstmuseum Brandts overholder altid gældende retningslinjer i forhold til at mindske smittespredning af COVID-19. Vi opfordrer alle besøgende på museet til at følge anbefalinger om afstand og hygiejne – og til at opføre sig hensynsfuldt overfor de øvrige gæster.