1.11.2019

Kunst & mindfulness

18:30
20:00

Vil du blive bedre til at opleve kunst? Altså få den helt indunder huden?

Kom godt i gang med weekenden med Helles mindfulness på Kunstmuseum Brandts. Med mindfulness bliver vi nærværende og åbne overfor det vi sanser. Vi bliver bedre til at percipere kunsten, på kunstens betingelser uden at vurdere den som god eller dårlig eller analysere indholdet. I stedet modtager vi den sanselige oplevelse, som jo netop er det sprog kunsten taler.

Mindfulness har mange gode virkninger, bl.a. styrker det din indre ro, selvomsorg og medfølelse. Vi får lettere ved at håndtere stress og tankemylder. Krop og sind restituerer og søvnen forbedres.

Helle Madsen er mindfulness instruktør og kvalificeret MBSR (mindfulness-baseret-stress-reduktion) underviser, uddannet ved Dansk Center for Mindfulness forskningcenter ved Århus Universitet og billedkunstner uddannet på Det Fynske Kunstakademi.
Helle har praktiseret meditation siden 1993.

Alle er velkommen, om det er første gang eller om du er øvet i mindfulness.

Pris: 125,-
Medlemspris: 50,-

Køb din billet her eller i museets billetsalg.

Du får en voucher på 50% til en drikkevare i caféen samt billet til udstillingerne med i prisen. Voucheren kan kun bruges på dagen for arrangementet. Du er velkommen til at komme tidligere og se udstillinger eller bruge din voucher i caféen inden arrangementet starter.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER.