18.11.2015

Kunstbesøg i
Videnbyen

19:00
21:00

Kom med Klub Brandts på besøg i Videnbyen og hør om kunster Ida Kvetnys udsmykning.

Den 1. september 2015 slog Videnbyen dørene op for et kompleks, der består af firehuse samlet om et fælles torv. Videnbyen er placeret ved det nye område ved Syddansk Universitet, der kaldes Cortex Park. Fundamentet for Videnbyen er et samarbejde mellem Odenses videregående uddannelser og Forskerparken om at skabe en ny, fælles platform for studerende, forskere, iværksættere og virksomheder. Alt sammen med viden og vækst som centrum.

I disse måneder arbejder kunstner Ida Kvetny med at udsmykke Videnbyen. Ida Kvetny er født i 1980 i Odense og har startet sin kunstneriske uddannelse på Det Fynske Kunstakademi. Hun har efterfølgende en BA i tegning og maleri fra Edinburgh College of Art (2006) samt en kandidatgrad fra Fine Art fra Central Saint Martins College of Art and Design i London (2007).

I sin udsmykning af Videnbyen tager Ida Kvetny udgangspunkt i professorterningen, som også er Videnbyens vartegn. Udsmykningen kommer til at bestå af to store vægmalerier samt en skulptur der hænger ned fra loftet på det fælles torv.

Program for aftenen:
– Rundvisning i Videnbyen
– Ida Kvetny i dialog om vægmalerier (Grøn Lounge og Orange mødelokale)
– Pause på torvet med vin og lidt sødt
– Afslutning og tak for i aften, hvor vi fortæller om skulpturen

Foto: Kristine Mengel

Arrangementet er kun for medlemmer af Klub Brandts. Du kan tilmelde dig fra mandag den 2. november kl. 10 på tlf. 6520 7010.
Arrangementet er gratis for medlemmer, og du kan købe billet til en ledsager for kr. 50,-.

OBS! Husk at arrangementet finder sted i Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense M