19.9.2018

Mød kunstneren bag værket

17:00
19:00

Foredrag med billedkunstner Myne Søe-Pedersen. 

Myne Søe Pedersen udstiller på Fotobiennalen 2018 på Brandts. Her kan du møde en billedkunstner med en lang række af både danske og internationale udstillinger bag sig. Myne Søe Pedersen er født i København i 1972, og har boet og taget uddannelse i både Amsterdam og New York. Gentagne gange har hun vundet priser for sine enkle stramt komponerede billeder.

Hendes værker rykker ved grænsen for, hvad vi typisk forstår som fotografi. Hun skaber aftryk af virkelighedens genstande som for eksempel glas, men bruger ikke kamera eller anden objektiv. Lys og lysfølsomt papir skaber abstrakte motiver, der undersøger billedets form, farve og lys.

“Fotografi skaber et optisk rum. Nogle af de anskuelser jeg undersøger kan være, hvordan vi opfatter og kategoriserer dette rum. Gennem mine værker arbejder jeg på, at nå ind til kernen af, hvad fotografi kan være. Derved bliver det en kontinuerlig undersøgelse af at afprøve grænser for, hvad fotografiet rent fænomenologisk er og kan. Jeg arbejder med det serielle og gentagelsen. Heri mener jeg, at der opstår en fordybelse og intensitet i hver enkel del af værket, som danner en helhed når værkerne samles”.

Pris: kr. 50,- Køb din billet her. Vi giver et glas vin/vand undervejs.
Efter foredraget har du mulighed for at se udstillingen Fotobiennalen 2018 – Photography to end all Photography.

Tid & Sted: Kl. 17 – 19. Brandts, Brandts Torv 1, 5000 Odense