22.5.2019

Lars Movin

19:00
21:00

Mød manden bag talrige bøger og film om skikkelser som Dan Turèll, Jørgen Leth, Torben Ulrich, Jens Birkemose og Captain Beefheart.

Lars Movin har gennem hele sit virke opsøgt de skæve og særlige eksistenser inden for forskellige kunstarter. Hvad har mon været motivationen for at opsøge disse markante figurer?

Det får man et bud på ved foredraget, hvor Lars Movin vil fortælle om sit forhold til den legendariske musiker og maler Captain Beefheart (alias Don van Vliet), som også er portrætteret af Anton Corbijn. Både Lars Movin og Anton Corbijn har lavet små film om Captain Beefheart – og begge vises under foredraget.

Hør også Lars Movin fortælle om sin nyligt udkomne og anmelderroste bog om samarbejdet mellem maleren Jens Birkemose og forfatteren Dan Turèll.

Arrangementet præsenteres i samarbejde med Odense Internationale Film Festival.

Pris kr. 125,-
Medlemspris kr. 50,-

Køb din billet her eller i BRANDTS butik.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke love, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER. Når du er logget på, så kan du se billetten til foredraget under billetter HER.

Foto: Morten Holtum, 2013