30.1.2019

Science fiction på skemaet

15:00
16:30

INSPIRATIONSWORKSHOP FOR UNDERVISERE

Nu har vi gjort det endnu lettere for dig som underviser at bruge museet og kunsten som en naturlig del af din undervisning. Vi har lanceret et nyt undervisningstilbud på halvanden time til 250 kr.! Hele forløbet foregår i selve udstillingen og vi bruger dialog, tegneøvelser og lege til at åbne op for kunsten. Vi håber det giver dig mulighed for at få oplevet endnu flere udstillinger sammen med dine elever.

Onsdag den 30. januar er det din tur til at være elev på museet. Hands on erfaringen giver os nemlig et bedre grundlag til at tale om undervisningen bagefter.

Vi starter eftermiddagen med en kort introduktion til udstillingen ”Into the unknown – en rejse gennem science fiction”. Derefter skal vi i fuld gang med at skabe og opleve inde i udstillingen.

Til sidst nyder vi kaffe og god kage, imens vi reflekterer over, hvordan man lettest får museumsbesøget på skemaet. Hvad er udfordringerne og hvordan kan vi hjælpe med at få det ind i planlægningen?

Vi glæder os helt vildt og håber at se mange!

Arrangementet er udelukkende for undervisere. Pris: 50,-

Tilmelding er først gyldig efter kontakt med louise.russo@brandts.dk eller ring tlf. 27547017 og ved køb af billet via vores webshop. Klik her.

Print invitation – tryk her.