Årets julegave Mit Brandts årskort Få fri adgang til museet i et år. Og tag en ven med.
14.11.2020

Photowalk

10:30
13:30

Måske er kameraet bare din praktiske følgesvend. Det ligger lige der i lommen. Altid klar til at fastfryse øjeblikke.

På denne photowalk inviterer vi dig til at bruge kameraet som malerpensel. Nu skal du ikke bruge kameraet til at fortælle en historie. Du skal kun koncentrere dig om former og farver og interessante kompositioner.

Vi skal rundt i byen og fotografere og se alt det, vi normalt har alt for travlt til at registrere. Med kreative benspænd hjælper vi dig med at se – altså virkelig se. Gule brosten bliver til komposition af brunt og gult med rektangel og trekant. Den røde farve på et hustag bliver sat sammen med den novemberblå himmel.

Du behøver ikke tage dit eget kamera med. Vi sørger for DSLR-kamera til udlån.

Photowalken er for alle. Du må gerne være passioneret amatør, men du må også gerne bare have lyst til at lege med. Det bliver sjovt, og du kommer helt sikkert til at se byen på ny.

Program
10.30-10.45 Ankomst og kort introduktion ved billetsalget på museet
10.45-12.30- Vi går ud i byen og tager billeder
12.30-13.30 Opsamling på museet

Praktisk
Vi kommer til at gå rundt i byen, så husk påklædning efter vejret. Hvis vejret er meget dårligt, så bliver vi indendørs på museet.
Hvis du vil se udstillinger på museet, kan du købe en separat billet.

Billetpris 150,-
Medlemspris 75,-
Læs mere om medlemskaber her.

Køb din billet her

Der er udelukkende mulighed for at købe billet via webshoppen.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

Kunstmuseum Brandts overholder altid gældende retningslinjer i forhold til at mindske smittespredning af COVID-19. Vi opfordrer alle besøgende på museet til at følge anbefalinger om afstand og hygiejne – og til at opføre sig hensynsfuldt overfor de øvrige gæster.