24.9.2020

Photowalk i den gyldne time

18:30
21:00

Kom med ud i den gyldne time. Solen er på vej ned og alt er badet i et blødt og varmt lys, som næsten gør det svært at tage dårlige billeder.

På denne photowalk bevæger vi os rundt i det skumrende, centrale Odense. Vi finder de mest interessante bygninger, de mest interessante lysindfald og vi spicer det hele op med skiftende indstilling af blænde og lukketid. Det lyder måske en smule teknisk, men bare rolig. Vores kyndige fotonørd går med hele vejen og det vil desuden være muligt at låne DSLR-kamera af museet.

Vi begynder gåturen på Kunstmuseum Brandts og her vil vi også ende og se nogle eksempler på de fotos, der er blevet skabt undervejs.

Photowalken er for alle. Du må gerne være passioneret amatør, men du må også gerne bare have lyst til at lege med. Det bliver sjovt, og du kommer helt sikkert til at se Odense på ny.

Praktisk
Vi kommer til at gå rundt i byen, så husk påklædning efter vejret. Hvis vejret er meget dårligt, så bliver vi indendørs på museet.
Hvis du vil se udstillinger på museet, kan du købe en separat billet.

Pris 130,-
Medlemspris 65,-
Hvis du ikke er medlem, så læs mere om medlemskab og priser her.

Du kan udelukkende købe din billet på vores webshop her.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER.