21.9.2019

Photowalk

10:00
13:00

Du knipser fotos hele dagen lang, men ser du egentlig efter?

Måske er kameraet bare din praktiske følgesvend. Det ligger lige der i lommen. Altid klar til at fastfryse øjeblikke.

På denne photowalk inviterer vi dig til at bruge kameraet på en anden måde. Det skal ikke bare fortælle en historie, men udfoldes som et kreative værktøj.

Vi skal rundt i byen og fotografere og se alt det, vi normalt har alt for travlt til at registrere. Med kreative benspænd hjælper vi dig med at se – altså virkelig se. Ansigter, gule brosten, hustage og lysets abstrakte sitren i et vandspejl. Vi skal nørde lys og vi skal nørde detaljer.

Du behøver ikke tage dit eget kamera med. Vi sørger for DSLR-kamera til udlån.

Photowalken er for alle. Du må gerne være passioneret amatør, men du må også gerne bare have lyst til at lege med. Det bliver sjovt, og du kommer helt sikkert til at se Odense på ny.

Program:
10.00-10.30 Kaffe og boller i Brandts Café
10.30-12.30 Vi går ud i byen og tager billeder
12.30-13.00 Opsamling på museet

Praktisk
Vi kommer til at gå rundt i byen, så husk påklædning efter vejret. Hvis vejret er meget dårligt, så bliver vi indendørs på museet.
Kaffe og boller er inklusiv i prisen.
Hvis du vil se udstillinger på museet, kan du købe en seperat billet.

Pris 150,-
Medlemspris 75,-

Køb din billet her eller i BRANDTS billetsalg.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER.