5.2.2020

Fyraftens
workshop for undervisere

16:00
17:30

Kunstmuseum Brandts inviterer alle undervisere til en fyraftensworkshop onsdag den 5. februar fra kl. 16 – 17:30. Vi nørder PIXAR – 30 years of animation og skal sammen prøve noget af det undervisningsforløb vi har udviklet til eleverne.
Det foregår i selve udstillingen og vi bruger dialog, tegneøvelser og lege til at åbne op for kunsten. Vi håber denne fyraftensworkshop giver dig mulighed for at få oplevet endnu flere udstillinger sammen med dine elever.

Vi starter eftermiddagen med en kort introduktion til vores måde at lave undervisningsforløb på. Derefter skal vi i fuld gang med at skabe og opleve inde i udstillingen. Undervisningsforløbet er rettet mod mellemtrinnet, udskoling, ungdoms- og videregående uddannelser samt erhvervsskoler.

Til sidst nyder vi kaffe og god kage, imens vi reflekterer over, hvordan man lettest får museumsbesøget på skemaet. Hvad er udfordringerne og hvordan kan vi hjælpe med at få det ind i planlægningen?

Vi glæder os helt vildt og håber at se mange!

Arrangementet er udelukkende for undervisere. Det er gratis, men ved uanmeldt fravær opkræves et gebyr på 100,-

Tilmelding med navn på institution sendes til Louise Russo på louise.russo@brandts.dk eller ring tlf. 27537017

Invitation til print – tryk her.

 

Credit: Robert Kondo, layout by Jason Katz and John Sanford // Beat Board: Goodbye Andy // Toy Story 3, 2010 // Digital painting // © Disney/Pixar