Årets julegave Mit Brandts årskort Få fri adgang til museet i et år. Og tag en ven med.
7.11.2020

Sange til Dea

13:00
15:00

Hvordan lyder Dea Trier Mørchs værker?

Det har Kunstmuseum Brandts og Songwriters Circle inviteret Tobias Trier til at undersøge sammen med fire talentfulde sangskrivere. Deres arbejde munder ud i en koncert, der afholdes på Dexter den 7. november lige inden udstillingen lukker på museet dagen efter.

Tobias Trier er sanger, musiker, komponist og tekstforfatter – og så er han søn af Dea Trier Mørch og Troels Trier.

De fire sangskrivere er:

Luca Sophia
Sanger og sangskriver, bl.a. i den dansksprogede popduo LUCALEA med færøske Lea Kampmann, der har udgivet flere singler, bl.a. “Kalder Hjem”, der er med i DR serien “Doggystyle.

Anna Halkjær Langgaard Nielsen.
Anna Halkjær studerer sangskrivning på Rytmisk Musikkonservatorie i Aarhus, og er sanger og sangskriver i bandet Karenina, der spiller upoleret, dansksproget pop med mørke dråber af trip hop. De har netop udgivet deres debut-EP “Under tiden”.

Betina Følleslev
Sanger og sangskriver i duoen Strawberry Blonde og soloprojektet SOLSORT, med poetiske tekster i en nordisk tone.
I 2016 nomineret som årets sanger ved DMA Folk Awards. Udgav i 2017 albummet Jeg husker det hele jeg husker ingenting, der genudgives på vinyl i november, og arbejder lige nu med at lægge sidste hånd på nyt album med SOLSORT og en kommende EP med Strawberry Blonde.

Stina Bekker
Sanger og sangskriver. I flere år i bandet Melusive, men er nu gået solo og arbejder på sit debutalbum. Ud over egen musikprojekter arbejder Stina Bekker også med musicals og synger i gospelkor.

Om udstillingen
Med præsentationen af Dea Trier Mørchs grafiske værker giver Kunstmuseum Brandts et nyt, fokuseret blik på en markant, engageret og politisk kunstner, hvis enkle og nærværende skildringer fra både intimsfæren og samfundslivet prægede særligt 1970’ernes Danmark.

Værkerne viser hendes engagement i både den nære og fjerne verden, tidens samfundspolitiske agenda og globale begivenheder – samt hvordan det hele er forbundet. Det er et samlet projekt, der handler om at få kunsten ud i livet og ind i verden.

Program
13.00-13.45 De fire sangskrivere spiller deres sange til Dea
13.45-14.00 Pause
14.00-15.00 Tobias Triers orkester: Tobias Trier (vokal + guitar), Sara Saxild (bas + kor) og Jacob Melchio (trommer)

Praktisk
Koncerten finder sted på Dexter (Vindegade 65) ca. 100 meter fra museet.

Billetten til koncerten giver også adgang til udstillingerne på Kunstmuseum Brandts. Koncertbilletten kan bruges som indgang til museet lørdag den 7. og søndag den 8. november.

Pris: 200,-
Medlemspris: 100,-
Hvis du ikke er medlem, så læs mere om medlemskab og priser her.

Køb din billet her
Det er ikke muligt at købe billetter i billetsalget på museet.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

Kunstmuseum Brandts overholder altid gældende retningslinjer i forhold til at mindske smittespredning af COVID-19. Vi opfordrer alle besøgende på museet til at følge anbefalinger om afstand og hygiejne – og til at opføre sig hensynsfuldt overfor de øvrige gæster.

Du kan læse om forholdregler omkring COVID-19 på Dexter her.

Koncerten arrangeres med støtte fra Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond.

Om musikerne
Tobias Trier
Sanger, musiker, komponist, tekstforfatter.
Født 13. februar 1973 i københavn. Opvokset på Østerbro i København. Student fra Aurehøj Gymnasium 1991. Uddannet Almen Musiklærer fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium 1996.
Musikudgivelser i eget navn: Bag de blå persienner (EMI 2000), Sandheden om Britina Castello (EMI 2001), Pigen som Kalder (EMI 2004), Grønne hjerter (A:larm music 2006), Krydsklip (A:larm music 2008), Elektrisk regn (Target 2012), Tyfon (Vibration 2017).
Har skrevet musik og sange til “Hr. Bohm Og Silden” (Teatret Kaleidoskop 2002), “Den Gyldne Maritime” i samarbejde med forfatteren Jens Blendstrup (Kanonhallen 2002), “En Skærsommernats Drøm” (Folketeatret 2004), dokumentarfilmen “Hjemløs” (DR1 2004), dokumentarfilmen “Grænseløs kærlighed” (DR1 2005) og biograffilmen “Grønne Hjerter” 2006. Stumfilmen “Safety last” af Harold Lloyd som blev opført i Filmhuset, København 2008. Sange og musik til bodega-musicalen “Lad mig dø i faldet fra en barstol” (Teater Momentum 2010). Har skrevet sange og optrådt med Kenneth Thordal, Carsten Lykke og Oliver Zahle i gruppen Herredømmet og med Kaspar Parby Vig og Per Worm i gruppen Dyst. Har skrevet og fremført syng-med-teaterforestillingerne “DIRIGENTEN” (Rialto:teatret 2016) og “For enden af regnbuen” (Nørrebro teater 2018).

Sara Saxild
Født 1975 i Jylland. Student fra Bjerringbro gymnasium. Uddannet musikpædagog fra Jysk Musikkonservatorium. Bassist og medkomponist i den internationalt anerkendte gruppe Under Byen fra som eksisterede fra 1998-2012. Har flere gange optrådt med Under Byen på turne i USA og andre steder i udlandet. Har været del af Nikolaj Nørlunds gruppe Rhonda Harris og har spillet bas for Niels Skousen.

Jacob Melchior
Født 1971 og opvokset i København. Bosiddende i New York som professionel trommeslager fra 1994-2014. Udgav albummet It’s About Time i 2010. Har optrådt som trommeslager på følgende festivaller The Blue Note (Seoul, Korea), Montreal Jazz Festival (Montreal, QB); Notting Hill Carnival (London, UK); Bossa Nova (Abruzzo, Italy), Copenhagen Jazz Festival (Copenhagen, DK) og Cirque Voador (Rio De Janeiro, BR).

© Morten Langebæk