Sommerbilletter Halv pris på entré. Børn (0-17 år) har fri adgang. Klik for at se mere
11.6.2020

Rundvisning i skulpturer på Flakhaven

10:30
11:30

Opdatering den 8. juni: Nu må vi samles flere personer, og vi har derfor øget antallet af billetter til 25 stk.

Hvem er hende den kæmpestore, muskuløse dame, der ligger midt i en mavebøjning foran rådhuset? Og kigger hun ærbødigt op på rådhuset eller forundret på den store, mørke byggeklodsskulptur lige ved siden af? Hvis du kunne tænke dig at vide mere om skulpturerne på Flakhaven og lige deromkring, så skal du med på vores skulpturrundvisning på torsdag. Vi starter på Kunstmuseum Brandts og går i samlet flok (med god afstand) mod Flakhaven.

Vi går rundt i byen, så husk påklædning efter vejret. Hvis vejret er meget dårligt, tilpasser vi gåturen efter det.

Vi mødes kl. 10.30 ved billetsalget på museet. Billetprisen er inklusiv en kop kaffe i Brandts Café, der kan nydes før eller efter rundvisningen efter eget valg.

Pris for rundvisning: 120,-
Medlemspris: 60,-
Hvis du ikke er medlem, så læs mere om medlemskab og priser her.

Køb din billet her eller i museets billetsalg.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen her.

COVID-19 info: Vi følger naturligvis alle retningslinjer i forhold til at mindske spredning af COVID-19, og der er derfor kun 9 billetter til salg til arrangementet. Antallet af billetter i salg justeres, hvis det bliver muligt i forhold til gældende restriktioner.

Foto:
© Anita Klitgaard Jensen