5.12.2019

Værkerne: Det moderne gennembrud – AFLYST

19:00
20:30

Foredraget er aflyst. Kontakt venligst sanne.milling@brandts.dk med henblik på refusion af billetter.

Dette er det fjerde i foredragsrækken Fire vinkler på Værkerne.

Kom og hør fortællingen om tre hovedværker i Kunstmuseum Brandts’ samling: P.S. Krøyers ‘De Italienske markarbejdere’, (1880), Vilhelm Hammershøi’s ‘Cellisten’ (1893) og Johannes Larsens ‘Lettende svaner’ (1914).

I 1800-tallets sidste ti år bliver malere også herhjemme i Danmark optaget af at skildre virkeligheden, som den tager sig ud. Det er ikke mindst vandringen fra landet mod byerne og de myter, der knytter sig til begge steder, vi skal se nærmere på.

Det moderne gennembrud står og vibrerer mellem naturalisme og symbolisme. Men hvad dækker de to begreber egentlig over? Og hvordan kan man se det i billederne?

Glæd jer til en aften i selskab med tre af vores absolut bedste kunstværker og få historien om maleriet, inden det for alvor blev til moderne abstraktion.

Pris: 75,-
Medlemspris: 45,-
KØB BILLET HER.

Pris for samlet foredragsrække: 250,-
Medlemspris: 150,-
KØB BILLET HER

Foredragsrækken omfatter desuden Kunstnernes skitser og den kreative proces, Se mennesket og Jens Juel og det perfekte portræt.

Du kan også købe billetter i billetsalget på museet.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER.