21.11.2019

Værkerne: Se mennesket!

19:00
20:30

Dette er det andet i foredragsrækken Fire vinkler på Værkerne.

Se mennesket! Et foredrag om det det empatiske, fotografiske blik

Mennesker på billeder har en dragende effekt på de fleste. Fotografens fastfrosne splitsekund giver os en enestående chance for at betragte ansigter, kroppe og situationer lige så længe vi har lyst. Billeder inviterer os til at se – og måske bliver verden større og livet mere nuanceret hvis vi giver os selv lov til at reflektere over hvad vi ser.

Igennem mere end 100 år har fotografer, med forskellige dagsordener brugt kameraet til at skabe små og store billedfortællinger med mennesket i centrum. Det er fotografier der spænder fra det hverdagspoetiske til det grusomme og grimme. Nogle er blevet ikoniske og er kendt verden over. Andre billeder er glemte perler der fortæller lige så store historier men bare aldrig har fået den samme eksponering.

Med udspring i Kunstmuseum Brandts store fotosamling vil kurator Marianne Ager denne aften fortælle om fotografer der med deres billeder på forskellig vis har forsøgt at udvide vores forståelse for verden – og ikke mindst mennesker. Både dem der er langt væk og dem der måske er lige rundt om hjørnet.

Pris: 75,-
Medlemspris: 45,-
KØB BILLET HER

Pris for samlet foredragsrække: 250,-
Medlemspris: 150,-
KØB BILLET HER

Foredragsrækken omfatter desuden Kunstnernes skitser og den kreative proces, Jens Juel og det perfekte portræt og Det moderne gennembrud.

Du kan også købe billetter i billetsalget på museet.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER.