2.10.2019

We can be heroes – just for one day

17:00
18:30

Året hedder 1989 og vi fejrer 30 års jubilæum for Berlinmurens fald.

Fra mandag den 23. september til søndag den 6. oktober kan du opleve en lille bid af verdenshistorien, når Golden Days og Koldkrigsmuseum Langelandsfort sender en 2,5 tons og 3,6 meter høj sektion af den oprindelige Berlinmur til Amfipladsen foran Kunstmuseum Brandts.

Ved dagens fyraftensarrangement vil kurator Marianne Ager møde historiker Thomas Wegener Friis i en talk om den kontrastfyldte tid omkring Berlinmurens fald.
Den politiske situation var usikker og kompliceret – og byen var på kogepunktet. Samtidig afspejlede Rave-kulturen, musikken og undergrundsstrømningerne i byen, en by fyldt med kærlighed og tro på, at alt kunne lade sig gøre.

Talken der finder sted i udstillingen Anton Corbijn 1-2-3-4, byder på anekdoter om David Bowie, Nick Cave, Iggy Pop og Einstürzende Neubauten i Berlin, samt personlige fortællinger fra det første møde med et genforenet Berlin.

Praktisk
En del af talken foregår udenfor ved murstykket, så husk at medbringe tøj efter vejret.
Vi mødes i billetsalget kl. 17.00.

Billetpris: 125,-
Medlemspris: 50,-

Køb din billet her eller i museets billetsalg.

Du får en voucher på 50% til en drikkevare i caféen samt billet til udstillingerne med i prisen. Voucheren kan kun bruges på dagen for arrangementet. Du er velkommen til at komme tidligere og se udstillinger eller bruge din voucher i caféen inden arrangementet starter.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER.

 

Foto: ©Malthe Ivarsson