30.11.2019

Yoga på museet

14:00
15:00

Find ro til en anderledes kunstoplevelse når yogainstruktør Nynne Holmen underviser i Hatha yoga på Kunstmuseum Brandts.

Nynne begyndte at dyrke yoga for over 15 år siden, og det er siden blevet en uundværlig del af hendes liv. Hun tog sin første yogalæreruddannelse hos Yogahaven I London og Marocco og har siden suppleret med uddannelse i pre og post natal yoga. I USA har hun desuden taget en uddannelse I Aerial Yoga hos Unnata Yoga.

Nynne underviser fantasifulde og flydende Vinyasa og Hatha hold, der hjælper til at finde både åbenhed og afslapning. Gennem vejrtrækning og bevægelse finder vi ind til både glæde og ro. Vi arbejder på at fokusere krop, hjerne og hjerte, og måske kan det give en ny og spændende oplevelse på udstillingen bagefter.

Alle kan være med – uanset om du er garvet yogadyrker eller aldrig har prøvet det før.

Du medbringer din egen yogamåtte. Hvis du ikke har sådan en, så kontakt Sanne på sanne.milling@brandts.dk, så sørger vi for, at der er en til dig.

Du får en voucher på 50% til en drikkevare i caféen samt billet til udstillingerne med i prisen. Voucheren kan kun bruges på dagen for arrangementet. Du er velkommen til at komme tidligere og se udstillinger eller bruge din voucher i caféen inden arrangementet.

Billetpris inkl. entré og voucher til café: 150,-
Medlemspris: 60,-

Køb din billet her eller i museets billetsalg.

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen.

OBS! Hvis du er medlem, så skal du logge ind på webshoppen, for at købe til medlemspris. Du logger ind på webshoppen HER. Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du få et nyt HER.