Nyt formandsskab på BRANDTS

Det er os en glæde at kunne meddele, at en enig bestyrelse har udpeget Bolette Christensen som formand i BRANDTS bestyrelse

Bolette Christensen har været konstitueret formand siden marts i år. Hun kommer fra en stilling som administrerende direktør i Børnefonden og var tidligere gennem en årrække direktør i Dansk Industri.

Om BRANDTS og valget som bestyrelsesformand udtaler Bolette Christensen: “Jeg er rigtig glad for valget som bestyrelsesformand på BRANDTS. Museet har en af de mest interessante kunstneriske profiler i Danmark. Og med den aktuelle sammenlægning og indflytning på alle fire etager i den gamle klædefabrik midt i Odense, så står Brandts med et kæmpe potentiale, som jeg glæder mig til sammen med bestyrelsen, museets ledelse og medarbejdere at være med til at udfolde i de kommende år”.

Som næstformand valgte bestyrelsen Søren Skovbølling. Han er bestyrelsesformand i virksomheden Digizuite og er en velforankret mand i det fynske erhvervsliv med et bredt netværk blandt danske og internationale virksomheder.

Blandt det nye formandskabs vigtigste opgaver bliver at udstikke kursen for fremtiden for et nyt og samlet BRANDTS.

Pressekontakt: Museumsdirektør Mads Damsbo / 26 20 72 78

 

Nyt formandsskab på BRANDTS

Pressemeddelelse