Transparent

Sommer på museet

Kunstoplevelser for alle. Og nok til en hel dag.

Udstillingen

Rundvisninger

Få endnu mere ud af dit besøg

Hele sommeren frem til og med uge 34 byder vi på rundvisninger i museets aktuelle udstillinger. Rundvisningerne er gratis når entréen er betalt.

Husk - hvis du har er årskort, så har du som altid fri entré - og du er velkommen til at tage en gæst med.

Arrangementer på Brandts
Sanseudstilling1

Flødedrøm x Pølseskind

Sanseudstilling for børn og deres voksne

I slottets grønne have vokser der pølser på træerne, og i tronsalen kan du skabe din helt egen yndlingsret og få den anmeldt hos den altid sultne og kræsne Fru Kong Maveskind.

Årets sanseudstilling er et overflødigheds-horn af sanseindtryk, der tager børn og voksne med på en herlig opdagelsesrejse ind i madens forunderlige univers. Den er en hyldest til fantasien med plads til at lege, røre, bygge, kravle, dufte og hoppe.

Læs mere
NiNu

Byvandringer med kunst i fokus

Vi stiller skarpt på kunsten i byrummet

Hver lørdag til og med lørdag den 27. august kan du gå med på byvandring med museet. .

Hver anden lørdag stiller vi skarpt på kunsten i byrummet, hvor vi især har fokus rettet mod de mange værker der trækker tråde til museets samling. Vidste du fx at Echo, som står i Eventyrhaven, faktisk er en del af samlingen på Kunstmuseum Brandts? Og er du nysgerrig på, hvad der førhen stod placeret på de fire søjler foran Det Fynske Kunstakademi?

De øvrige lørdage går vi på jagt i byens graffiti og street art. Vi skal se på store, prangende vægmalerier, der er umulige at undgå, samt finde små finurlige værker, man ikke ser med det blotte øje. Vi skal snakke politik og teknik, på kunstjagt i hemmelige gyder og stille spørgsmålet: Hvad er kunst og hvad er hærværk? 

Det koster kr. 100,- at tage med på en byvandring - hvis du har årskort koster det kr. 50,-

Billet