Varighed: 3 timer
Pris: 750,- pr. hold (maks 25 elever)
Booking: Tlf. 2094 0580 eller 2753 7092
Aldersgruppe: 6. – 10. klasse, FGU, SOSU, gymnasier, ungdoms-, erhvervs- og videregående uddannelser
Sprog: Dansk og engelsk
Aldrig har fotografier været en så stor del af vores hverdag, men ved du egentlig hvad et fotografi er? I dette komplet analoge 3 timers undervisningsforløb kommer vi helt ind under huden på fotografiet og får en grundlæggende forståelse for hvad der sker, når vi tager et billede. Vi sammenligner fortidens og nutidens måde at tage billeder på, og får nye perspektiver på fotografiet.
Har du hørt historien om de usynlige damer og bolsjedåsen? Ved du hvornår man fandt ud af at få lys til at sidde fast på noget? Kan man tage et billede med en tom æske? Og hvor lang tid tager det egentlig at tage et portræt i regnvejr? Alt dette bliver I klogere på i dette forløb.
Workshoppen er 100% hands on, i det eleverne får til opgave at bygge deres eget kamera, eksperimentere med at tage billeder med det, og selv trylle billederne frem i mørkekammeret. Dette giver indsigt i fysikken bag det analoge fotografi og forståelse for det kamera vi har liggende i lommen konstant. Og ved oplevelsen af at se billedet blive til foran øjnene på én, fristes man næsten til at spørge: Er det kemi eller magi?
Forløbet er fagunderstøttende til Fælles Mål i dansk, natur/teknik, fysik/kemi, billedkunst samt håndværk og design. Således lærer eleverne:
PDF til print – tryk her
Interesseret i en udvidet udgave af forløbet på 2 gange 3 timer til 1250,-? Ring eller skriv til Mathias på 2753 7092 eller mathias.rude@brandts.dk