Transparent

Planlæg dit besøg

Åbningstider, entré, retningslinjer m.m.

Åbningstider
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 21.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: 10.00 - 17.00
Mandag: Lukket
Særåbent

Mandag i uge 7 og 42
Skærtorsdag og langfredag
2. påskedag
Bededag og Kristi himmelfartsdag
5. juni (Grundlovsdag)

Museet lukker kl. 17.00 på helligdage.

Lukket

24. december
25. december
31. december
1. januar
Samt alle mandage (se undtagelser ovenfor)

Kunstmuseum Brandts

Amfipladsen 7
5000 Odense C

info@brandts.dk
+45 6520 7000

Entrépriser – alle dage

Voksen 130,- (inkl. sanseudstilling)
Børn (0-17 år) 0,-
Studerende 75,-
Grupper (min. 12 pers.) 90,-
Sanseudstilling børn 30,- (skolebørn kr. 20, og undervisere kr. 50,-)

Et  medlemskab  af museet koster 395,-, for unge 175,-, og begge medlemskaber giver fri entré i et år for dig og en ven samt mange andre fordele.

Find vej & parkering

Du finder Kunstmuseum Brandts for enden af Brandts Passage på Amfipladsen 7 med adgang fra Grønnegade, Kongestien og Pantheonsgade. 

Med bus og tog
Kommer du med bus eller tog til Odense Hovedbanegård kan du gå til Kunstmuseum Brandts på 10 min.

I bil
Kommer du i bil, kan du mod betaling parkere tæt på museet i parkeringskælderen under Grønnegade eller på parkeringspladserne ved Kongestien. Du kan orientere dig om gratis parkering i nærområdet via Odense rundt.

Kunst&Bus-billet
For bare 145 kroner kan du komme ud og opleve kunsten på Fyn. Billetten er en kombinationsbillet/oplevelsesbillet, der dækker både bus-/letbanetransport og entrébillet til enten Faaborg Museum i Faaborg, Johannes Larsen Museet i Kerteminde eller her til Kunstmuseum Brandts i Odense.

Billetten købes hos Fynbus eller i deres app.

Brandts udefra

Rundvisninger

Vil du have et dybere indblik i udstillingen, i værkerne og kunstnernes fortællinger? Book din egen rundvisning og få ord og nye perspektiver på kunsten.

Book din egen rundvisning
En omvisning er oplagt, hvis I er en gruppe, som besøger Brandts. Familietræf, firmaarrangement eller fødselsdag – vi tilrettelægger et besøg og et oplæg, som passer til jeres ønsker og forventninger.

Rundvisningen varer ca. 45 min., og gruppestørrelsen er max. 25 personer.

Priser
Hverdage: 750,-
Lørdag / søndag: 950,-
Entrébillet er ikke inkluderet.

Kontakt os på tlf. 65207000 for booking og yderligere oplysninger.

Rundvisning

Praktisk info

Mad og drikke 
Det er fri entré i museets stueplan hvor du også finder Kunstcafé Brandts, som tilbyder forfriskninger, let frokost og byens bedste kaffe. 

Institutioner og børnefamilier kan også benytte vores madpakkerum, som i forbindelse med Toulouse-Lautrec og stjernerne fra Montmartre er omdannet til en fransk fortovscafé.  Vær opmærksom på, at der kan forekomme dage, hvor rummet er optaget. 

Garderobe
Der er opbevaringsbokse med nøgle og garderobe på 1. sal. Vær opmærksom på, at brug af disse faciliteter er på eget ansvar.

Babyer på Brandts
Der er puslepladser på alle etager og mulighed for at amme i Kunstcafé Brandts. 

Adgangsforhold
Kunstmuseum Brandts fordeler sig over fem etager. Har du svært ved at komme rundt, kan du benytte vores elevatorer. Udlån af kørestol eller klapvogn kan ske ved henvendelse i Kunst Shop Brandts.

Skolebesøg
Kontakt os forud for besøg med skolegrupper på mere end 10 deltagere. Vi tilbyder et bredt udvalg af undervisningsforløb til alle alderstrin. Book besøget her.

Kunstoplevelser for hele familien

Kunst er for alle størrelser, og det er i kunsten, at livets store spørgsmål stilles. Allerede når den lille ligger i klapvognen, kan du med fordel trille en tur forbi Samlingens store malerier, mens de større børn vil synes, det er sjovt at se på skulpturer og besøge museets kreative værksted.

Besøg også årets store sanseudstilling Flødedrøm x Pølseskind, der tager børn og voksne med på en herlig opdagelsesrejse ind i madens forunderlige univers. Den er en hyldest til fantasien med plads til at lege, røre, bygge, kravle, dufte og hoppe.

I udstillingen Toulouse-Lautrec og stjernerne fra Montmartre vrimler de med plakater fyldt med figurer, former og mønstre.

I det franske værksted Det lille trykkeri kan I selv prøve kræfter med at skabe plakater, og måske også bruge nogle af de samme detaljer som kunstnerne i udstillingen. Hæng den til tørre i trykkeriet, imens du besøger museets udstillinger.

Det koster ikke ikke noget, at lave sin egen plakat, og du er velkommen til at tage den med hjem, når den er tør.

Sanseudstilling1