Transparent

Planlæg dit besøg

Åbningstider, entré, m.m.

Åbningstider
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 17.00
Mandag: Lukket
Særåbent

Mandag i uge 7 og 42
Skærtorsdag og langfredag
2. påskedag
Kristi himmelfartsdag
Grundlovsdag
Alle mandage i juli

Museet lukker kl. 17.00 på helligdage.

Lukket

24. december
25. december
31. december
1. januar
Samt alle mandage (se undtagelser ovenfor)

Kunstmuseum Brandts

Amfipladsen 7
5000 Odense C

info@brandts.dk
+45 65 20 70 00
(telefontid mandag-fredag fra 9-12)

Entrépriser – alle dage

Voksen 135,- (inkl. sanseudstilling)
Børn (0-17 år) 0,-
Studerende 75,-
Grupper (min. 12 pers.) 95,-
Sanseudstilling børn 40,- (skolebørn kr. 20, og undervisere kr. 50,-)

OBS: Vi anbefaler at booke et besøg i sanseudstillingen i påske- efterårs og vinterferierne.

Et årskort til museet koster 395,- for unge 175,-. Årskortet giver fri entré i et år for dig og en ven samt mange andre fordele.

PRAKTISK INFO

Mad og drikke  Det er fri entré i museets stueplan hvor du også finder  Kunstcafé Brandts , som tilbyder forfriskninger, let frokost og byens bedste kaffe. 

Institutioner og børnefamilier kan også benytte vores madpakkerum. Vær opmærksom på, at der kan forekomme dage, hvor rummet er optaget. 

Garderobe og tasker Der må kun medbringes små tasker i udstillingen. Store tasker kan opbevares i garderoben, hvor der er opbevaringsbokse med nøgle. Vær opmærksom på, at brug af disse faciliteter er på eget ansvar.

Babyer og småbørn på Brandts Der er barnevognparkering ved garderoben, da det er ikke tilladt, at medbringe egen barnevogn i udstillingerne. Der kan lånes en klapvogn ved henvendelse i billetsalget.

Der er puslepladser på de fleste etager og der er mulighed for at amme i Kunstcafé Brandts. 

Adgangsforhold Kunstmuseum Brandts fordeler sig over fem etager. Har du svært ved at komme rundt, kan du benytte vores elevatorer. Udlån af kørestol kan ske ved henvendelse i Kunstshop Brandts.

Dyr Der kan desværre ikke komme dyr med ind på museet. Servicehunde naturligvis velkomne.

Skolebesøg Kontakt os forud for besøg med skolegrupper på mere end 10 deltagere. Vi tilbyder et bredt udvalg af undervisningsforløb til alle alderstrin. Book besøget  her.

Find vej & parkering

Du finder Kunstmuseum Brandts for enden af Brandts Passage på Amfipladsen 7 med adgang fra Grønnegade, Kongestien og Pantheonsgade. 

Med bus og tog Kommer du med bus eller tog til Odense Hovedbanegård kan du gå til Kunstmuseum Brandts på 10 min.

I bil Kommer du i bil, kan du mod betaling parkere tæt på museet i parkeringskælderen under Grønnegade eller på parkeringspladserne ved Kongestien. Du kan orientere dig om gratis parkering i nærområdet via Odense rundt .

Kunst&Bus-billet For bare 145 kroner kan du komme ud og opleve kunsten på Fyn. Billetten er en kombinationsbillet/oplevelsesbillet, der dækker både bus-/letbanetransport og entrébillet til enten Faaborg Museum i Faaborg, Johannes Larsen Museet i Kerteminde eller her til Kunstmuseum Brandts i Odense.

Billetten købes hos Fynbus eller i deres app.

Børn på Brandts

Kunst er for alle størrelser, og det er i kunsten, at livets store spørgsmål stilles. Allerede når den lille ligger i klapvognen, kan du med fordel trille en tur forbi  Samlingens store malerier, mens de større børn vil synes, det er sjovt at se på skulpturer og besøge museets kreative værksted, hvor man kan skabe sine egne vægtløse verdener af papir.

Oplev også sanseudstillingen Monsterhjerte , der inviterer børn og deres voksne til leg, aktiviteter og fantasifuld iscenesættelse, der inviterer til at reflektere over energiens mange former og udtryk. OBS: Vi anbefaler at booke et besøg i sanseudstillingen i påske- efterårs og vinterferierne.

Rundvisninger

Vil du have et dybere indblik i udstillingen, i værkerne og kunstnernes fortællinger?
Book din egen rundvisning og få ord og nye perspektiver på kunsten.

Book din egen rundvisning
En omvisning er oplagt, hvis I er en gruppe, som besøger Brandts. Familietræf, firmaarrangement eller fødselsdag – vi tilrettelægger et besøg og et oplæg, som passer til jeres ønsker og forventninger.

Rundvisningen varer ca. 45 min., og gruppestørrelsen er max. 25 personer.

Priser
Hverdage: 750,-
Lørdag / søndag: 950,-
Entrébillet er ikke inkluderet.

Kontakt os på tlf. 65207000 for booking og yderligere oplysninger.