Transparent

Planlæg dit besøg

Åbningstider, entré, retningslinjer m.m.

Åbningstider
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 21.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: 10.00 - 17.00
Mandag: Lukket
Særåbent

Mandag i uge 7 og 42
Skærtorsdag og langfredag
2. påskedag
Kristi himmelfartsdag

Museet lukker kl. 17.00 på helligdage.

Lukket

24. december
25. december
31. december
1. januar
Samt alle mandage (se undtagelser ovenfor)

Kunstmuseum Brandts

Amfipladsen 7
5000 Odense C

info@brandts.dk
+45 6520 7000

Entrépriser – alle dage

Voksen 130,- (inkl. sanseudstilling)
Børn (0-17 år) 0,-
Studerende 75,-
Grupper (min. 12 pers.) 90,-
Sanseudstilling børn 30,- (skolebørn kr. 20, og undervisere kr. 50,-)

Et  medlemskab  af museet koster 395,-, for unge 175,-, og begge medlemskaber giver fri entré i et år for dig og en ven samt mange andre fordele.

HVIS DU BESØGER MUSEET 2. - 4. JUNI

Vi gør opmærksom på, at der i denne weekend vil være mange mennesker i Odense, da Rammstein spiller koncert i byen. I den forbindelse er vil der begge dage være koncerter med fri entré på Amfiscenen foran Kunstmuseum Brandts. Adgang til museet vil derfor kun foregå via indgangen på Grønnegade 1.

Koncerterne er åbne for alle. Støjgener derfra vil kunne forekomme inde på museet i løbet af dagene.

Udefra facade

Find vej & parkering

Du finder Kunstmuseum Brandts for enden af Brandts Passage på Amfipladsen 7 med adgang fra Grønnegade, Kongestien og Pantheonsgade. 

Med bus og tog
Kommer du med bus eller tog til Odense Hovedbanegård kan du gå til Kunstmuseum Brandts på 10 min.

I bil
Kommer du i bil, kan du mod betaling parkere tæt på museet i parkeringskælderen under Grønnegade eller på parkeringspladserne ved Kongestien. Du kan orientere dig om gratis parkering i nærområdet via Odense rundt.

Kunst&Bus-billet
For bare 145 kroner kan du komme ud og opleve kunsten på Fyn. Billetten er en kombinationsbillet/oplevelsesbillet, der dækker både bus-/letbanetransport og entrébillet til enten Faaborg Museum i Faaborg, Johannes Larsen Museet i Kerteminde eller her til Kunstmuseum Brandts i Odense.

Billetten købes hos Fynbus eller i deres app.

Brandts udefra

Rundvisninger

Vil du have et dybere indblik i udstillingen, i værkerne og kunstnernes fortællinger? Book din egen rundvisning og få ord og nye perspektiver på kunsten.

Book din egen rundvisning
En omvisning er oplagt, hvis I er en gruppe, som besøger Brandts. Familietræf, firmaarrangement eller fødselsdag – vi tilrettelægger et besøg og et oplæg, som passer til jeres ønsker og forventninger.

Rundvisningen varer ca. 45 min., og gruppestørrelsen er max. 25 personer.

Priser
Hverdage: 750,-
Lørdag / søndag: 950,-
Entrébillet er ikke inkluderet.

Kontakt os på tlf. 65207000 for booking og yderligere oplysninger.

Rundvisning

Praktisk info

Mad og drikke 
Det er fri entré i museets stueplan hvor du også finder Kunstcafé Brandts, som tilbyder forfriskninger, let frokost og byens bedste kaffe. 

Institutioner og børnefamilier kan også benytte vores madpakkerum. Vær opmærksom på, at der kan forekomme dage, hvor rummet er optaget. 

Garderobe og tasker
Der må kun medbringes små tasker i udstillingen. Store tasker kan opbevares i garderoben, hvor der er opbevaringsbokse med nøgle. Vær opmærksom på, at brug af disse faciliteter er på eget ansvar.

Babyer og småbørn på Brandts
Der er barnevognparkering ved garderoben, da det er ikke tilladt, at medbringe egen barnevogn i udstillingerne. Der kan lånes en klapvogn ved henvendelse i billetsalget.

Puslepladser findes på alle etager og der er mulighed for at amme i Kunstcafé Brandts. 

Adgangsforhold
Kunstmuseum Brandts fordeler sig over fem etager. Har du svært ved at komme rundt, kan du benytte vores elevatorer. Udlån af kørestol kan ske ved henvendelse i Kunstshop Brandts.

Dyr
Der kan desværre ikke komme dyr med ind på museet. Servicehunde naturligvis velkomne.

Skolebesøg
Kontakt os forud for besøg med skolegrupper på mere end 10 deltagere. Vi tilbyder et bredt udvalg af undervisningsforløb til alle alderstrin. Book besøget her.

Kunstoplevelser for hele familien

Kunst er for alle størrelser, og det er i kunsten, at livets store spørgsmål stilles. Allerede når den lille ligger i klapvognen, kan du med fordel trille en tur forbi Samlingens store malerier, mens de større børn vil synes, det er sjovt at se på skulpturer og besøge museets kreative værksted.

Besøg også den anmelderroste udstilling Verdens bedste Ib Spang Olsen, hvor I sammen kan gå på billedjagt eller læse højt fra den folkekære kunstners illustrerede bøger.

Besøg også årets store sanseudstilling Flødedrøm x Pølseskind, der tager børn og voksne med på en herlig opdagelsesrejse ind i madens forunderlige univers. Den er en hyldest til fantasien med plads til at lege, røre, bygge, kravle, dufte og hoppe.

Inspireret af udstillingen Claude Cahun - under huden findes familieværkstedet Spektaklet. Her kan du med inspiration i Claude Cahun klæde dig i sølvvinger, masker og spektakulær sminke, lege med fotografi og lave collager.

Sanseudstilling1