OBS! Brandts 13 lukket til 28/9

Undervisning

Brandts tilbyder undervisnings- og værkstedsforløb med udgangspunkt i husets aktuelle udstillinger. Vi har en række faste forløb i Brandts Samling samt mere tematiske forløb såsom portræt, pressefotografiet og reklamens billeder. Udstillinger som Vilhelm Lundstrøm og den gode smag er blandt vores store satsninger i 2017, hvor kunsten og den visuelle kultur folder et væld af spændende billedfortællinger ud omkring vores fortid, samtid, drømme, hvem vi er, og hvordan vi gerne vil ses. Vi holder løbende denne side opdateret med vores undervisningsforløb og du kan læse om, hvorledes udstillingsbesøg og undervisning på Brandts kan bidrage til at opfylde læringsmål i jeres undervisningsplaner.

På bunden af siden kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev for undervisere.

Undervisningsforløbene er primært rettet mod grundskoler, ungdomsuddannelser og HF, men kan tilpasses øvrige grupper inden for uddannelsesområdet, herunder de videregående uddannelser. Alle undervisningsforløb tilbydes både på engelsk og tysk.
Til de 3 – 6 årige har vi et par særlige tilbud – blandt andet i forbindelse med den årlige Sanseudstilling (næste Sanseudstilling åbner til oktober).

Planlægger I lejrskole på Fyn? Se mere her

Lærerkurser, temaeftermiddage og dialogmøder arrangeres løbende. Vi tilbyder ligeledes kreative workshops rettet mod virksomheder og erhvervsdrivende – se mere om dette her.
Brandts Billedskole er for de 10 – 15 årige. I Klub Brandts-regi afholdes billedskole for voksne.

Brandts har fået tilsagn om støtte til projekt med erhvervs-, produktions og fagskoler på Fyn. Læs mere her.

 

Praktisk information

Vores forløb har en varighed på en eller tre timer.

Priser
Daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser: Et undervisningsforløb koster kr. 550,- inkl. materialer. En rundvisning af en times varighed koster kr. 550,-.

For yderligere oplysninger og booking kontakt os på formidling@brandts.dk eller på 65 20 70 00.

 

For undervisningsforløb på Mediemuseet på 3. sal se her.

 

Nyhedsbrev for undervisere

Indskoling

BH/indskoling

Børnehaver, indskoling 0. - 3. klasse

Mellemtrin

4. - 6. klasse

Udskoling

7. - 10. klasse

Erhvervs, produktions-, fagskoler & SOSU

Ungdoms- og videregående uddannelser

Fritid

Fritidstilbud for 10 - 15 årige