Undervisning

På Brandts er vi trætte af monotone rundvisninger, hvor årstal og namedropping er vigtigere end kreativitet og dialog. Derfor har vi udviklet undervisningsforløb der er bygget op om en metode, der inspirerer til nysgerrighed, begejstring og skaberlyst. Vi arbejder med eleverne både intellektuelt kritisk, men også legende åbnet. De to tilgange bruger vi både i dialogen om kunstværkerne, men også i måden eleverne selv skaber; enten som fotograf, tegner, designer, arkitekt, skuespiller eller skulptør. Kernen er at eleverne føler sig trygge med os i udstillingerne og i deres egne kreationer, sådan at de overskrider nervøsitet og korrekthed og begejstres sammen med os. På den måde forvandler vi museumsbesøget til en oplevelse som rykker os ud af hverdagen og ind i nye sider af os selv.

Vi tilbyder både 3 timers forløb med workshop i vores værksteder, men også 1½ times forløb der kun foregår i udstillingen. De kreative workshops vil ikke være så omfattende som 3 timers forløbene, men det er en fantastisk måde at opleve udstillingen på. Der er et maks antal på 25 elever pr klasse, der er gratis entré.

For at booke et forløb kan du ringe til Louise Russo tlf. 27537017 (louise.russo@brandts.dk) eller Mathias Rude tlf. 27537092 (mathias.rude@brandts.dk).

Planlægger I lejrskole på Fyn? Se mere her

Praktisk information

Vores forløb har en varighed på 1½ eller tre timer. Alle undervisningsforløb tilbydes også på engelsk og tysk.

Priser 

Maks 25 elever pr. hold:
3 timers undervisningsforløb koster 750,-
1½ times undervisningsforløb koster 250,-.

For yderligere oplysninger og booking kontakt os på louise.russo@brandts.dk, tlf: 27537017 eller mathias.rude@brandts.dk, tlf: 27537092.

Vi tilbyder ligeledes kreative workshops rettet mod virksomheder og erhvervsdrivende – se mere om dette her.

Brandts har taget initiativ til en række partnerskaber med børnehaver, folkeskoler og erhvervsskoler. Formålet er at udvikle vores forløb i samarbejde med lærerne og bygge bro mellem læring i museet og skolen.

Se mere om vores partnerskab med dagtilbud her

Se mere om vores partnerskaber med grundskolen her

Se mere om vores partnerskab med erhvervs, -produktions- og fagskoler her

Nyhedsbrev for undervisere

BH/indskoling

Børnehaver, indskoling 0. - 3. klasse

Mellemtrin

4. - 6. klasse

Udskoling

7. - 10. klasse

Erhvervsuddannelser og produktionsskoler

Ungdoms- og videregående uddannelser

Fritid

Fritidstilbud for 7 - 100 årige

Tilbud til undervisere