Undervisning

Brandts tilbyder undervisnings- og værkstedsforløb med udgangspunkt i husets aktuelle udstillinger. Vi har en række faste forløb i Brandts Samling samt mere tematiske forløb såsom farverne i kunsten, pressefotografiet og reklamens billeder. Udstillingen Hergé om Tintins skaber er blandt vores store satsninger i 2018, hvor kunsten og den visuelle kultur folder et væld af spændende billedfortællinger ud omkring vores fortid, samtid, drømme, hvem vi er, og hvordan vi gerne vil ses. Vi holder løbende denne side opdateret med vores undervisningsforløb og du kan læse om, hvorledes udstillingsbesøg og undervisning på Brandts kan bidrage til at opfylde læringsmål i jeres undervisningsplaner.

På bunden af siden kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev for undervisere.

Undervisningsforløbene er primært rettet mod grundskoler og ungdomsuddannelser, men kan tilpasses øvrige grupper inden for uddannelsesområdet, herunder de videregående uddannelser. Alle undervisningsforløb tilbydes både på engelsk og tysk.

Planlægger I lejrskole på Fyn? Se mere her

Lærerkurser, temaeftermiddage og dialogmøder arrangeres løbende. Vi tilbyder ligeledes kreative workshops rettet mod virksomheder og erhvervsdrivende – se mere om dette her.
Brandts Billedskole er for de 10 – 15 årige.

Brandts har taget initiativ til en række partnerskaber med børnehaver, folkeskoler og erhvervsskoler. Formålet er at udvikle vores forløb i samarbejde med lærerne og bygge bro mellem læring i museet og skolen.

Se mere om vores partnerskab med dagtilbud her

Se mere om vores partnerskaber med grundskolen her

Se mere om vores partnerskab med erhvervs, -produktions- og fagskoler her

 

Praktisk information

Vores forløb har en varighed på 1½ eller tre timer.

Priser
Daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser: Et undervisningsforløb koster kr. 550,- inkl. materialer. En rundvisning af en times varighed koster kr. 550,-.

For yderligere oplysninger og booking kontakt os på formidling@brandts.dk eller på 65 20 70 00.

 

For undervisningsforløb på Mediemuseet på 3. sal se her.

 

Nyhedsbrev for undervisere

BH/indskoling

Børnehaver, indskoling 0. - 3. klasse

Mellemtrin

4. - 6. klasse

Udskoling

7. - 10. klasse

Erhvervsuddannelser og produktionsskoler

Ungdoms- og videregående uddannelser

Fritid

Fritidstilbud for 10 - 15 årige

For unge

Fritidstilbud for 18-30 årige

Tilbud til undervisere