Transparent

Om museet

På Kunstmuseum Brandts er 250 års kunsthistorie samlet under ét tag. Vi viser klassisk, moderne og helt samtidig kunst. Det giver enestående muligheder for at inspirere og skabe nye perspektiver til hinanden.

Høj kunstnerisk kvalitet

Samtidig udvikler vi nye udstillingsoplevelser og formidlingsgreb, som engagerer et mangfoldigt publikum. Vi ønsker at åbne kunstens verden sammen med andre. Vi rækker ud mod vores omverden gennem partnerskaber og samarbejder.

Gennem vores originale, dagsordensættende program af udstillinger, formidling, undervisning og events skaber vi unikke oplevelser, fælleskab og sammenhængskraft. Brandts er et museum med høj kunstnerisk kvalitet og lokal, regional og international forankring. Vores ambition er at give en af Danmarks bedste kunstoplevelser.

Vision

Vi ønsker at være en sværvægter blandt de danske kunstmuseer, og et samtidsengageret kunstmuseum, som beriger og inspirerer gennem kunst.

Mission

Brandts er et statsanerkendt kunstmuseum med tilhørende kunsthal, der med afsæt i Brandts’ samling engagerer publikum i kunst og vor tids billedkultur.

Kunstmuseum Brandts er en selvejende institution med tilhørende kunsthal på toppen, som får driftstilskud fra Odense Kommune og staten. Den daglige ledelse varetages af direktør Stine Høholt.

Bæredygtighed

Vedtægter

Driftsaftale

Årsrapport

2023.

Årsrapport

2022.

Årsrapport

2021.