Transparent

Billedskole

Kunstlab

I vores billedskole har du mulighed for at afprøve et væld af forskellige kunstneriske teknikker og udtryk. Vi skal sammen udforske, hvad kunsten kan og hvert forløb er med stort fokus på hands-on øvelser, der udvikler de kreative evner med konkrete opgaver og plads til eksperimenter.

I fotolab om tirsdagen bliver du dygtige til at bruge kameraet som en pensel og udtrykke dig kreativt gennem fotografiet.

I naturlab om onsdagen er der særligt fokus på, at komme ud af huset og bruge naturen som inspirationskilde til vores eksperimenter.

I kunstlab om torsdagen tager undervisningen udgangspunkt i de skiftende i udtryksformer som er repræsenteret i museets forskelligartede udstillinger. Vi skal bl.a. arbejde med: Fotografi, arkitektur, billedkunst, Street Art, skulptur og grafik.

Hver undervisningsgang er 1,5 time i varighed og holdene er delt op efter alder og tilpasset målgruppen så alle kan være med. 

PRAKTISK:

Vi har et hold hver tirsdag, onsdag og to hold hver torsdag med opstart primo september i følgende tidsrum. Der er 12 undervisningsgange i løbet efteråret 2023.

tirsdag kl. 15-16.30 (10-14 årige) Fotolab (Johanne)

onsdag kl. 15-16.30 (10-14 årige) Naturlab (Johanne)

torsdag kl. 15:30 - 17:00 (8-11 årige) Kunstlab (Henrik)

torsdag kl. 17:30 - 19:00 (12-16 årige) Kunstlab (Henrik)

Pris: 1650 kr.

Om underviserne

Johanne (tirsdage) er uddannet kunsthistoriker med mange års undervisningserfaring både på skoler og museet. Hun vægter udstillingsoplevelsen som afsæt for de kreative eksperimenter.

Henrik (torsdage) er uddannet pædagog og kulturformidler med en bred praktisk erfaring indenfor samskabelse af kunst og formidling til børn og unge.

Tilmelding herunder eller på mail til mathias.rude@brandts.dk // 2753 7092

Udfyld formularen

Udfyld formularen herunder med de nødvendige data og vi vender tilbage med en accept af din forespørgsel.

Arrangement/Forløb/Event

Billedskole
Tilmelding success Cookies og privatlivspolitik