Transparent

Billedskole

Kunstlab

I Kunstlaboratoriet har du mulighed for at afprøve et væld af forskellige kunstneriske teknikker og udtryk. Vi skal sammen udforske, hvad kunsten kan og hvert forløb er med stort fokus på hands-on øvelser, der udvikler de kreative evner med konkrete opgaver og plads til eksperimenter. Vores arbejde i værkstedet handler om proces, men også om at kunne præsentere et færdigt produkt. 

Undervisningen tager udgangspunkt i skiftende i udtryksformer og museets mange forskelligartede udstillinger som inspiration. Vi skal bl.a. arbejde med: Fotografi, arkitektur, billedkunst, Street Art, skulptur og grafik.

Hver undervisningsgang er 1,5 time i varighed og holdene er delt op efter alder og tilpasset målgruppen så alle kan være med. 

PRAKTISK:

Kunstlaboratoriet har et hold hver tirsdag og to hold hver torsdag med start 31. januar og 2. februar 2023 i følgende tidsrum. Der er 12 undervisningsgange i løbet foråret.

tirsdag kl. 15-16.30 (10-14 årige)

torsdag kl. 15:30 - 17:00 (8-11 årige)

torsdag kl. 17:30 - 19:00 (12-16 årige)

Pris: 1650 kr.

Om underviserne

Johanne (tirsdage) er uddannet kunsthistoriker med mange års undervisningserfaring både på skoler og museet. Hun vægter udstillingsoplevelsen som afsæt for de kreative eksperimenter.

Henrik (torsdage) er uddannet pædagog og kulturformidler med en bred praktisk erfaring indenfor samskabelse af kunst og formidling til børn og unge.

Tilmelding herunder eller på mail til mathias.rude@brandts.dk // 2753 7092

Udfyld formularen

Udfyld formularen herunder med de nødvendige data og vi vender tilbage med en accept af din forespørgsel.

Arrangement/Forløb/Event

Billedskole
Tilmelding success Cookies og privatlivspolitik