Transparent

Billedskole

Vil du gå til kunst i din fritid?

I museets billedskole har du mulighed for at afprøve et væld af forskellige kunstneriske teknikker og udtryk. Vi skal sammen udforske museets forskelligartede udstillinger og fordybe os i, hvad kunsten er og kan.

Undervisningen er tilrettelagt som et kunstlaboratorium med skiftende udtryksformer, hvor hvert forløb er med stort fokus på hands-on øvelser, der udvikler de kreative evner med konkrete opgaver og plads til eksperimenter. Vi skal bl.a. arbejde med: Fotografi, arkitektur, billedkunst, street Art, naturkunst, skulptur og grafik.

Hver undervisningsgang er 1,5 time i varighed, og holdene er delt op efter alder og tilpasset målgruppen, så alle kan være med.


PRAKTISK:
Vi har et hold tirsdag og to hold torsdag.

Der er 13 undervisningsgange i løbet efteråret 2024.

Tirsdag kl. 15-16.30 (7-11 årige) Tegnetirsdag - Til dig, der elsker at tegne. Alle kan være med.

Torsdag kl. 15:30 - 17:00 (7-11 årige) Kunstlab - Eksperimenter med mange forskellige udtryksformer

Torsdag kl. 17:30 - 19:00 (12-16 årige) Fotolab - Fotografiet som kreativ udtryksform. Vi arbejder både analogt og digitalt.

Pris: 1.350 kr.


UNDERVISERNE
Johanne er uddannet kunsthistoriker med mange års undervisningserfaring både fra skoler og museer. Hun arbejder med en værknær og teknisk forståelse til masser af kreative udfoldelser.


Kristine er kandidatstuderende i litteraturvidenskab på Syddansk Universitet. Derudover har hun studeret kunsthistorie på Aarhus Universitet. Hun har mange års erfaring med tegning og kreativ udfoldelse, samt undervisnings- og formidlingserfaring. Fokus er på tegning og teknikker, med inspiration fra forskellige stilarter.Tilmelding herunder eller på mail til mathias.rude@brandts.dk // 2753 7092

Udfyld formularen

Udfyld formularen herunder med de nødvendige data og vi vender tilbage med en accept af din forespørgsel.

Arrangement/Forløb/Event

Billedskole
Tilmelding success Cookies og privatlivspolitik