30.9.2016
12.3.2017

DISNEY

KUNSTEN AT FORTÆLLE

Walt Disney Animation Studios har skabt nogle af det 20. århundredes mest berømte animations film elsket af både børn og voksne. Men vidste du, at mange af dem var inspireret af både myter, legender og fabler såvel som H.C. Andersens eventyr?

Nu fortæller Disney i samarbejde med Brandts for første gang historien om filmskaberens forbindelse til den nordiske fortælletradition og om hvordan en række af de mest berømte karakterer fra Disney blev til i efterårets store udstilling: Disney – kunsten at fortælle.

Glæd dig til at komme bag kulisserne på ikoniske film som Den lille havfrue (1989) og den Oscar® vindende Frost (2013), der begge er inspireret af H.C. Andersens eventyr. Udstillingen dækker Walt Disney Animation Studios udvikling fra de første animerede kortfilm fra 1930’erne til nutidens film og inkluderer sjældent sete originale tegninger fra udviklingen af filmenes hovedfigurer, der er anerkendt i hele verden.

Udstillingen er skabt i samarbejde mellem Brandts og Walt Disney Animation Research Library i Los Angeles, California.

I Spektaklets Biograf vises hver dag en række af de mest populære Disney animationsfilm i fuld længde. Se mere her.

Undervisning og gruppebesøg i udstillingen skal bookes på forhånd:

Læs mere om 3 timers undervisningsforløb her og om 1,5 times omvisning for skoler her.

Gruppebesøg bookes via 2753 7010 eller 2753 7055.

Udstillingen er støttet af Nordea-fonden

Hovedsponsorer på udstillingen: Le Klint og Milling Hotels

Milling Hotels, har her et godt tilbud på en overnatning med middag på Hotel Plaza incl. billetter til Disney udstillingen, Disney postkort og den flotte bog med alle Disney tegningerne fra udstillingen: Læs mere her

Brandts, Brandts Torv 1, 5000 Odense C