25.11.2016
16.4.2017

SANSEUDSTILLING

UNDERVÆRKER

OBS! Institutioner skal booke tid i Sanseudstillingen. Book jeres tid her

I snart 30 år har børn og eventyrlystne voksne i tusindvis besøgt den årlige Sanseudstilling på Brandts. Både nye og veletablerede kunstnere har tryllet spændende universer frem, der har budt på både fordybelse og udfordringer.

Årets sanseudstilling Underværker er skabt af den dansk-italienske kunstner Alfio Bonanno. Her må kunsten traditionen tro gerne berøres og i det hele taget opleves ved hele kroppen. 

Underværker handler grundlæggende om alt det vidunderlige der findes i naturen. Men fordi det er en kunstudstilling ligner naturen selvfølgelig slet ikke sig selv. Der er blade så store som træer og vandfald man kan gå igennem uden at blive våd. Sære væsener der hverken er fugle eller fisk svæver rundt i et bassin og gigantiske sommerfuglepupper er i gang med at klække. Man kan genkende en masse ting og så alligevel ikke.

Både krop og fantasi kommer på en rejse ind i en magisk og sjov verden der minder os om at der er fantastiske detaljer at finde overalt ude i naturen – hvis bare man stopper op og kigger efter.

I år har vi for første gang inviteret en kunstner, som vi tidligere har produceret en Sanseudstilling sammen med, nemlig Alfio Bonanno. Han stod også bag Sanseudstillingen Naturligvis i 1994.

Bonanno skaber verdener og fortællinger om og med naturen. Ofte kan man finde hans kunst i skove, parker og vandløb, på øer og oppe i træer. Men inden længe altså også i en sal på Brandts.

Glæd jer til efterårets Sanseudstilling, der bliver både vild, frodig og fyldt med Bonannos finurlige og eventyrlystne naturkunst.

Alfio Bonanno (f. 1947 på Sicilien) er en international anerkendt billedkunstner og især kendt som en af pionererne indenfor genren land art. Han er medgrundlægger af naturkunstparken TICKON på Langeland.

Årets Sanseudstilling er den 28. i rækken.

For kørestolsbrugere er adgangen til Sanseudstillingen begrænset.
Kontakt os gerne forud for et besøg, hvorefter vi ser hvorledes vi løser den aktuelle situation.

Læs om undervisningsforløb knyttet til Underværker her.

Brandts, Brandts Torv 1, 5000 Odense C