Transparent

ARTIST TALK // MØ X FRYD ​​​​​​​

"Relationen mellem os og vores arbejde sammen og hver for sig er uadskillelige. Vi har rejst, arbejdet og levet sammen på skift i over et årti og betragter hinanden som livsledsagere." Sådan introducerer sangeren MØ og fotografen Fryd Frydendahl deres livslange venskab og arbejdsrelation i bogen RACING – Circles of doubt, Squares of light, der udkom på Gyldendal i 2023.

Denne aften folder de i fællesskab bogen ud og fortæller om øjeblikke, de har delt undervejs i MØs karriere fra upcoming kunstner til artist på verdens største scener.

I bogen sætter Fryd Frydendahl billeder til uddrag fra MØs tour-dagbøger:

”18. maj 2017 (Pacific Palisades, LA) 

Jeg tænker på lækre rappere og fancy kjoler og maskuline frisurer, cigaretter og parfumereklamer igen. ... Jeg har lavet interviews, haft lunch-møder og stemmecoach. Siddet i Uber i timevis. Jeg er pumped up. Jeg har lyst til at synge. Jeg skal synge nu. Og så skal jeg løbe, og så skal jeg have tre store fadøl i aften når Fryd, Mel og jeg skal til rockkoncert.”

Bogen viser nye sider af to kunstnere og veninder, der - som bogens redaktør Felix Thorsen Katzenelson udtrykker det - er ”Forelskede i det de laver, forelskede i det, den anden laver, og forelskede i hinanden.”

Aftenens samtale er modereret af Marianne Ager, der er museumsinspektør ved Kunstmuseum Brandts og har speciale i fotografi.

Torsdag den 29. februar 2024 kl. 18.30 - 20.00 Billetpris kr. 200,- Billetpris med årskort kr. 75,- Husk at logge ind med årskort for at opnå rabatten. Billet er inkl. entré til alle udstillinger på dagen. 

Køb billet til dette arrangement