Transparent

DEBAT // FREMTIDENS BIBLIOTEK - EN FORÆLDET INSTITUTION ELLER EN GRUNDSØJLE I ALMEN DANNELSE?

WORD FESTIVAL- 150 EVENTS PÅ 3 DAGE Den 2.-4. februar 2024 forvandler Word Festival hjertet af Odense til landets største kulturscene!

Festivalen byder på alt fra foredrag, talks og debatter, til oplæsninger, lydvandringer og skriveværksteder. Det hele foregår på byens flotteste kulturscener: ODEON, Koncertsalen, FOF Atriumgården, Magasinet, Anarkist, Teater Momentum, Kjærs Bøger og Kunstmuseum Brandts.

Word festival ønsker at anskue ”ordet” fra forskellige vinkler og skabe debat om de emner, der optager os allermest lige nu, heriblandt klima, bæredygtighed, mental sundhed, life science og AI.

Hør forlagschef Line Miller, bibliotekar Michael Linde og filosof Ahmad Joumaa diskutere, hvor biblioteket er på vej hen. Er det en forældet institution eller en grundsøjle i almen dannelse? Har vi på samfundsplan allokeret ressourcer nok til at lave gode oplevelser på bibliotekerne, og er det overhovedet bibliotekets opgave? Hvilke tiltag skal der til nu, så bibliotekerne ikke dør hen? Alt det og meget mere bliver diskuteret.

Lørdag den 3. februar 2024

Kl. 15:00 - 16:00 i Skulptursalen 4. sal

  • Arrangementet afvikles af Word festival, hvorfor billetter skal købes gennem deres platform.

  • Arrangementet er gratis. Tilmeld via linket

Køb billet til dette arrangement