Transparent

FOREDRAG // KOM MED BAG KULISSERNE PÅ DEN POPULÆRE SERIE 'BADEHOTELLET

Kom med til dette spændende foredrag, når Brandts Kunstmuseum i ægte badehotel-stil slår dørene op for Jens Jacob Tychsen, kendt som Hr. Weyse fra den populære TV2-serie 'Badehotellet', der tager jer med på en forrygende tur bag kameraret.

Han fortæller historien om den folkekære serie, der har taget hele Danmark med storm. I det eksklusive, musikalske foredrag viser Jens Jacob Tychsen fotos, film og sjove fraklip. Derudover fortæller han om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere og om, hvordan serien blev til. Glæd jer til et genhør med seriens musik, som Jens Jacob Tychsen vil fremføre, når tonerne fra de skønne, gamle sange fylder kunstmuseets vægge.

Om Jens Jacob Tychsen Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til. Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Torsdag den 2. maj 2024 kl.19.00 - 21.00
Dørene åbner kl. 18.30
Det er muligt at købe forfriskning under foredraget
Billetter købes via Jysk Fynske Medier

Køb billet til dette arrangement