Transparent

FOREDRAG // MARIANN ALBJERG FORTÆLLER OM 30 ÅR HOS NASA

Fra 1979 til 2010 var danske Mariann Albjerg (f. 1947) en del af holdet hos amerikanske NASA. Her fik hun speciale i bemandet rumfart og arbejdede på NASA's Space Shuttle-program. I alt har Mariann Albjerg været involveret i omkring 50 af 133 succesfulde flyvninger med rumfartøjerne Columbia, Challenger, Discovery, Atlantis og Endeavour.

Denne aften fortæller hun om sin fascinerende karriere hos NASA. Et liv med rumfart, der har budt på fantastiske eventyr, men som også rummer minder om kollegaer, der aldrig vendte hjem.
Foredraget udfolder sig som en samtale mellem Mariann Albjerg og Ellen Egemose, der er museumsinspektør på Kunstmuseum Brandts. Læs mere om Mariann Albjergs karriere hos NASA  her .

Arrangementet finder sted i forbindelse med udstillingen  Kiki Kogelnik – Tiden er inde   på Kunstmuseum Brandts. I den østrigsk-fødte kunstner Kiki Kogelniks (1935-97) kunst møder vi et alternativt rumprogram, hvor astronauter, kærlighedsbomber og anonyme kroppe svæver frit omkring i et abstrakt ydre rum. Her er rummet en krigszone, men det er også et utopisk frirum, der rummer muligheder for forandring.

Torsdag den 4. januar kl. 18.30-20.00 Billetpris kr. 150,- Billetpris med årskort kr. 100,- Husk at logge ind med årskort for at opnå rabatten. Billet er inkl. entré til alle udstillinger på dagen.

Køb billet til dette arrangement