Transparent

Introduktion til Worldbuilding

På denne rundvisning kan du høre om Jens Settergrens udendørs udstilling Worldbuilding, der i øjeblikket kan opleves på amfipladsen foran Kunstmuseum Brandts.

Worldbuilding er et begreb kendt fra gaming og litteratur, især fra fantasy og science fiction. Her konstrueres hele universer som f.eks. i Star Wars og The Legend of Zelda. I udstillingen peger mosaikkernes titler på et nutidigt computerunivers og fremstår som aktører i en worldbuilding-proces, du selv kan deltage i. Mosaikkerne er baseret på Settergrens fortolkninger af historiske motiver og moderne visualiseringer af kosmos og sender os på indre og ydre rejser.

Tidspunkt:
22.04.21 kl. 17-17.30
06.05.21 kl. 17-17.30

Pris:
50,-
Pris med Mit Brandts årskort:
25,-

Der et begrænset antal billetter, så vi anbefaler, at du køber din billet i god tid. Vi kan ikke
garantere, at der er mulighed for at købe billetter på dagen. Vi følger alle retningslinjer i forhold til at mindske spredning af COVID-19, og der er derfor kun 9 billetter til salg til arrangementet. Dette skyldes at forsamlingsforbuddet i øjeblikket ligger på 10 personer når man opholder sig udendørs. Antallet af billetter i salg justeres, hvis det bliver muligt i forhold til gældende restriktioner.

Køb billet til dette arrangement