Transparent

JAZZ // CORT LUNDE

Cort Lunde slår sig fast på at arbejde genremæssigt udenfor de vante musikalske rammer, og kombinerer elektronisk musikproduktion, kontemporær improvisationsmusik og inddrager arrangementer for klassisk besætning samt feltoptagelser fra naturen. Denne proces er en kulmination af Erik og Thomas samarbejdsmetoder, hvor de hver især bringer stærke kompetencer ind i et fællesskab, der transcenderer genrer, og skaber et unikt musikalsk og kunstnerisk produkt, der har en bred appel. Cort Lunde undersøger menneskets kulturelle og teknologiske sammensmeltning med naturen, inspireret af bl.a. Donna Harraways idéer og Musique Concrete med digitale manipulationer af feltoptagelser og hydrofoniske optagelser.'

Der blive præsenteret nye værker, som er under udarbejdelse og er baseret på Brian Enos ide om generativ musik, tilsat improviserede passager, inspireret af bl.a. Pharaoh Sanders brug af naturlig rumklang. Cort Lunde præsenterer et nyt værk inspireret af Fynbomaleren Alhed Larsens 'Blomstrende Rød Kaktus'. 

Thomas Cortes Thorup er producer, bassist og komponist med base i København. 

Han har bl.a. komponeret og arrangeret for komponistforeningen ToneArt, Aarhus Jazz Orchestra og musikere fra Ensemble Adapter, og har arbejdet sammen med den internationalt anerkendte komponist Sally Beamish. Han har derudover komponeret musik til den prisvindende film “Holiday” af Isabella Eklöf med gruppen Takykardia. Metodisk arbejder han ofte med en blanding af field recordings, improvisation, hardwaresamplere, og både akustiske og elektroniske instrumenter i en akusmatisk æstetik. Thomas er kandidat i rytmisk kompositon fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Erik Lunde Michaelsen er trompetist, improvisator og komponist med base i Aalborg. Her virker han som freelance musiker, arrangør og afvikler på en lang række koncerter og optrædener. Som musiker er Erik dybt inde i den frie og improviserede jazz, hvor han i 2021 vandt JazzDanmark-prisen for sit arbejde med Impro Fauna koncerterne. Erik har en solist, fra det jyske musikkonservatorium, med speciale i grafisk notation og kontemporær rytmisk improvisation.

Torsdag den 1. februar kl. 18.30-20.00
Billetpris kr. 130,-
Billetpris med årskort kr. 50,-
Husk at logge ind med årskort for at opnå rabatten.
Billet er inkl. entré til alle udstillinger på dagen.

Køb billet til dette arrangement