Transparent

ARTIST TALK // FRYD FRYDENDAHL

ARTIST TALK MED FRYD FRYDENDAHL 16/11 kl. 18.00 - 19.30

Den 16. november afholder Kunstmuseum Brandts en  artist talk  med fotograf Fryd Frydendahl (f. 1985), der har markeret sig som en af de mest anerkendte kunstnere på den danske fotoscene. Med lige dele sårbarhed og coolness fortæller Frydendahls fotografier os om både det personlige og det universelle, det smukke og det dystre.

I 2021 erhvervede Kunstmuseum Brandts ti værker fra Fryd Frydendahls serie Nephews (2005-2015). I serien skildrer Frydendahl sine to nevøer i legende, eftertænksomme og smukke fotografier. Klædt i skjorte og jakkesæt, indhyllet i lyserøde blonder eller med en mælkebøtte for øjet synes fotografierne at være blevet til i en leg mellem børnene og fotografen. Frydendahl fotograferer drengene fra de er seks-otte år gamle til deres teenageår. Men med til den legende barndom hører også sorg og afsavn; drengenes mor, Frydendahls søster, er død. I Frydendahls familie- og barndomsfortælling går leg og alvor hånd i hånd.

De ti værker fra Nephews -serien kan lige nu opleves på Kunstmuseum Brandts i udstillingen KIDS. Under aftenens  artist talk  vil Frydendahl fortælle mere om sin kunstneriske praksis, om arbejdet med fotografiet og om dét at forevige sine nærmeste i kunsten. Arrangementet er modereret af Marianne Ager, der er museumsinspektør ved Kunstmuseum Brandts med speciale i fotografi.

Billetten er inkl. entré til museet. Pris kr. 200,-
Pris med årskort kr. 75,-

Køb billet til dette arrangement