Transparent

Magiske blå verdener // UDSOLGT

Fotografi betyder at tegne med lys og blåtryk er en gammel fotografisk teknik: Ved at lægge planterne og andre smukke ting på fotopapir og lade det gribe solens lys, vil det fineste blå aftryk langsomt komme til syne. Vi begynder med at gå på opdagelse i udstillingen Toulouse-Lautrec og stjernerne fra Montmartre for at finde naturens snirklende, smukke mønstre i udstillingens værker. Den inspiration bærer vi med os over i museets værksted, hvor vi med planter, stjernestøv og fjer vil skabe vores egne magiske blå verdener på papir. Du får selvfølgelig dit helt eget blåtryk med hjem.

Aldersgruppe: 8 – 12 år

Workshops er tilrettelagt i samarbejde med Odense Børnehospitals Fond så de også er tilgængelige for fysisk udfordrede og handicappede børn.

Hold 1 kl. 10.30-12.30
Hold 2 kl. 14.00-16.00

Tilmelding foregår på mail til lea.moeller@brandts.dk.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding på forhånd.

Disse workshops har desværre ikke plads til forældre og mindre søskende, men I er meget velkomne til at blive på museet og gå på egen opdagelse i udstillingen Toulouse-Lautrec og stjernerne fra Montmartre, museets andre udstillinger eller Sanseudstillingen Flødedrøm & Pølseskind som har sin egen forunderlige magi og er særligt skabt til børn. Entré til sanseudstillingen koster kr. 30,- for børn til og med 17 år. Familiens voksne kan besøge alle udstillinger med almindelig entrébillet til kr. 120,-. Børn til og med 17 år har fri entré til museets øvrige udstillinger. Billetter til udstillingerne købes i museets billetsalg på dagen.