Transparent
Pressefoto
Afsluttet

Flødedrøm x Pølseskind

Sanseudstilling

24.06.2022
13.08.2023

På opdagelsesrejse i et barokt eventyrland

Mad er liv, poesi og eventyr. Mad vækker følelser og minder. Det handler om dufte og måden, den ser ud på. I årets sanseudstilling kaster vi os med glubende appetit over én af livets største glæder: mad!

Flødedrøm x Pølseskind  udfoldes som en spektakulær oplevelse for hele familien, skabt af scenograferne Anne Oddershede og Mina Lejbølle. Labyrintiske forløb og smukke rum lokker gæsterne på opdagelsesrejse i et barokt eventyrland. Her regerer den sukkerglade Dronning Flora Flødeskum, og den kræsne Fru Kong Maveskind tager imod undersåtter i tronsalen. Kager flyver, desserter danser og i haven vokser der pølser på træerne.

Årets sanseudstilling er et overflødighedshorn af sanseindtryk, der tager børn og voksne med på en herlig opdagelsesrejse ind i madens forunderlige univers. Den er en hyldest til fantasien med plads til at lege, røre, bygge, kravle, dufte og hoppe.

Sanseudstillingen har været en tradition på Brandts i 35 år og er særligt målrettet børn i alderen 2 – 8 år og deres voksne. 

Det vil være muligt, at booke tid til sanseudstillingen i uge 7 og 42. Det gør vi for at sikre, at alle gæster for en god oplevelse. Resten af året er booking kun nødvendigt for institutioner.

★★★★★★

Pruttestole og pølsehaver rammer plet: Seks stjerner til ny udstilling til børn

– Fyens Stiftstidende

FOR INSTITUTIONER

Institutioner og skoleklasser kan booke et besøg Pris: 20,- pr. barn, 50,- pr. voksen

Værkstedsforløb for 0-3. klasse 1,5 times varighed: Pris 550 kr.

Den dialogbaserede undervisning foregår i udstillingen med materialer fra værkstedet, hvor vi gennem aktive læringsprocesser, kvalificerer børnenes kreative kompetencer og inspirerer dem til at opleve og reflektere over kunstens univers.

Send en forespørgsel eller ring 27 53 70 92

Vi gør opmærksom på, at booking og betaling er bindende, og at vi ikke tilbagebetaler differencen for et færre antal fremmødte.

Book her