Transparent
Collective Strings voksen og barn

I Tråd med Klædefabrikken

Collective Strings

Indtil
10.10.2021

Nye stoflige rum

Fra den 18. september til den 10. oktober inviterer performancekunstner Karoline H. Larsen og Brugerforeningen Brandts Klædefabrik til det interaktive kunstværk I Tråd med Klædefabrikken.

Med genanvendt bomuldssnor i hånden er du selv med til at skabe værket. Ved at kaste snore i vejret og trække farvede spor mellem liner af reb hen over Amfiscenen er du sammen med andre med til at kortlægge kroppens bevægelser og væve nye stoflige rum, der forandrer Amfiscenen, som vi kender den. Kom og vær med til at skabe et forunderligt kunstværk, der ændrer sig dag for dag, som nye snore kommer til og oplev, hvordan værket af de forbundne snore forandres i takt med deltagelsen, alt efter vejr og vind og ikke mindst tiden af dagen.

I Tråd med Klædefabrikken er åbent fra den 18. september til den 10. oktober 2021. Værket er åbent for deltagelse for alle aldre tirsdag - fredag mellem kl. 15-17 og lørdag - søndag 10.30 - 16.30, hvor der vil blive introduceret til værket og uddelt bomuldssnor af genanvendte t-shirts.

Værket er også åbent for skoleklasser i workshops afholdt af Kunstmuseum Brandts’ undervisere på alle hverdage mellem kl. 10-14. Er du interesseret i at tage din klasse med til I Tråd med Klædefabrikken, kan du bestille tid her.

Efter endt udstilling gives værket til lokale aktører, der ønsker at viderebearbejde materialet i egne projekter. 

I Tråd med Klædefabrikken er støttet af Odense Kommune, Kulturpuljen og Region Syddanmarks Kulturpulje.

Foto: Collective Strings på Grønningen NV for Områdefornyelsen NordVest og Metropolis. Fotograf: Agnete Schlichtkrull.