Transparent
sanseudstilling '15
Afsluttet

Sanseudstilling '15

Hullet i muren af trine boesen

20.11.2015
27.03.2016

Vinterens sanseudstilling på Brandts er en eventyrlig rejse både ud og ind i rummet.

Bag hullet i muren gemmer der sig et forunderligt og fascinerende univers med endeløse skilteskove, hemmelige kroge, nedstyrtede satellitter og et vildt kaleidoskop. Her er bløde meteorstorme, vægtløse kloder, lyde på afveje og sorte huller man kan blive lidt væk i.
Hullet i muren sender både krop og fantasi på en sjov og vægtløs rumtur hvor spørgsmålene hurtigt kan komme til at stå i kø. For hvor starter og slutter uendeligheden egentlig? Man kan nemt blive helt rumretningsforvirret når man går på opdagelse i en verden man ikke kender. Når ned bliver op og op bliver ned, hvad er så op og ned på det hele? Og kan en rejse i fantasien egentlig ikke være lige så vild som en rigtig rejse ud i det ydre rum?

Udstillingen er skabt af den anerkendte danske billedkunstner Trine Boesen (f. 1972). Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København og det Jyske Kunstakademi i Aarhus. Trine Boesen har en lang række solo- og gruppeudstillinger bag sig i både ind- og udland og har desuden løst en hel række udsmykningsopgaver. Hun er repræsenteret af Galerie MøllerWitt og Galleri Kant. Læs mere her:  www.trineboesen.com

Lydlandskabet i årets sanseudstilling er komponeret af musiker, DJ og producer Bjørn Svin.