Transparent

Podcast

Tag kunsten med dig, når du er på farten. Med Brandts i ørerne er der fortællinger til både bagsædet og forsædet.

Tag med til Berlin

Asta Nielsen var dansk stumsfilms superstjerne. Men det er det de færreste der ved. Kom med på en rejse med ind i Die Asta s liv og karriere sammen med det prisvindende podcast producenter Third Ear.

Lyt med

Lyt til junglen

I forbindelse med udstillingen 'Hans Scherfig - myter og drømme', har sanger og vært Mattias Hundebøll skabt en række sansende, lærerige lydværker for børn.

Lyt med

Mennesker og musik

Hvad sker der, når museumsrummet og musikrummet fusionerer? Kom tættere på svaret, når 'Aftryk' besøger den fotografiske portrætudstilling Se mennesket .

Lyt med

I pagt med Kulturen

OFF – Odense International Film Festival har sammensat en række kortfilm om, hvordan natur og kultur fletter sig ind og ud af hinanden. Fem små kortfilmsperler tager os med ud i den store verden til henholdsvis Frankrig, Slovenien, USA, Schweiz og Norge.

Hvis du vil et lag dybere i filmene, så lyt til podcasten  Kort er godt! , hvor festivalleder Birgitte Weinberger og skuespiller Claus Riis Østergaard taler om en ny kortfilm hver gang. Episode 11 handler om  Dulce  (lyt med på  Spotify Podbean  eller  Apple Podcast ) og episode 18 handler om  Trahere  (lyt med på  Spotify Podbean  eller  Apple Podcast ).

Brandts hjemmefra er støttet af