26.1.2019

Science fiction
Collectors Day

13:00
17:30

Kig forbi til en dag fyldt med science fiction nørderi. Vi byder sci-fi samlere indenfor, så de kan vise deres klenodier frem – og så krydres det hele med et spændende program i løbet af dagen

Når man elsker stjernekrig, rumrejser og alle slags science fiction-eventyr, er det naturligt for mange at ville eje strålepistoler, robotter og modeller af rumskibe selv. Og den hobby er med tiden vokset sig så stor, at det er mere end sjovt legetøj. Det er samlerobjekter, og det er alvorlige sager.

Men det er jo stadig sjovt, og det er denne herlige glæde ved sci-fi-legetøjet og den fantasifulde merchandise, vi hylder i dag.

Jakob Stegelmann er vært på dagen, hvor du bl.a. kan møde legetøjsekspert Christopher Leo Andersen og høre komiker og sci-fi-samler Jonas Schmidt fortælle om sine samlerobjekter og sin store begejstring for sci-fi-universer.

Program
kl. 13.00 – 13.30: Velkomst og præsentation v/ Jakob Stegelmann.
kl. 13.30 – 15.00: Tag en kop kaffe og et kig på de mange science fiction samleobjekter. I kan stille spørgsmål til Jakob Stegelmann og legetøjsekspert Christopher Leo Andersen.
kl. 15.00 – 15.15: Opsamling på 1. runde af udstillingen. Fremvisning af enkelte objekter med spændende historier v/ Jakob Stegelmann og Christopher Leo Andersen.
kl. 15.15 – 15.30: Komiker og sci-fi samler Jonas Schmidt fortæller om unikt Sci-Fi legetøj og sine helt specielle Sci-Fi ting.
kl. 15.40 – 17.00: Tag en kop kaffe og et kig på de mange science fiction samleobjekter. I kan stille spørgsmål til Jakob Stegelmann og Christopher Andersen.
kl. 17.00 – 17.30: Opsamling og afslutning v/ Jakob Stegelmann.

Sci-Fi Collectors Day foregår i Kunstpausen på Brandts kl. 13-17.30. Du kan komme og gå som du har lyst og deltage i de dele af programmet der lyder mest spændende.

Benyt også lejligheden til at få set udstillingen Into the Unknown – En rejse gennem science fiction. Det er ved at være sidste chance, da udstillingen har sidste åbningsdag den 17. februar.

Der er begrænset plads i Kunstpausen, så vi kan ikke love, at det er muligt at få plads på alle tidspunkter. Der er ikke mulighed for tilmelding eller reservation af pladser.

Pris:
Voksne: 95,-
Børn 0-17 år: gratis

OBS! Sådan deltager du som samler:

Da der er begrænset antal pladser til samlere, skal du sende et billede af din samling samt et par ord om den til live@jsffilm.dk senest den 07. januar 2019.

Så udvælger Brandts i samarbejde med Jakob Stegelmann, hvem der får lov til at vise sin samling frem på Sci-Fi Collectors Day den 26. januar 2019. Vi giver besked til de udvalgte senest den 11. januar. Det er gratis at deltage som samler. Vi stiller borde op til at fremvise samlingen på.

Vi glæder os til at se hvad I har I samlingen.